Ljudi kaj mislite tko će pobijediti dinamo il rupa od hajduka??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rupa će dinamu bit u golu!!!
HAJDUK!!!!!
Dinamo zauvijek...............
hajduk pobjeđuje ... ljudi moji dinamo nema šanse
Ova tema mi mirise na kartone ako se rasplamsa.Osobno se nadam pobjedi Hajduka.
Takodjer mislim da igraju Hajduk-Dinamo
4:1 za dinamo...dva gola slepicka,vrdoljak i mandžukić
da bar hajduk dobije 2gola i više evo meni 4000kn
dobit će i tri...
Ljudi moram vas razocarati ali Dinamo pobjeduje 0:2.........Mislim da Hajduk nema sanse...Jedino ako malo sudci pomognu......:D:D
Nenavijam ni za hajduk, ni za dinamo, ja za cibaliu a pošto imam sam ta dva, evo ovako dinamo mrzim organski pa navijam za hajduk
Dinamo danas razvaljuje Hajduk ko od šale. Hajdukovci su se nesto posebno nabrijali za ovaj derbi ,al svejedno ce pasti.... reza ce biti 1:0 za DINAMO
Dinamo danas razvaljuje Hajduk ko od šale. Hajdukovci su se nesto posebno nabrijali za ovaj derbi ,al svejedno ce pasti.... reza ce biti 1:0 za DINAMO
Ljudi moram vas razocarati ali Dinamo pobjeduje 0:2.........Mislim da Hajduk nema sanse...Jedino ako malo sudci pomognu......:D:D
Dinamo je PRAVI ŠAMPION!!!!! Dinamo pobjeđuje sigurno Hajdukovci nemojte previše plakati i poraz je dio života. Svi znamo tko ja najbolji -> DINAMO!
baci hajduk da se igramo...
Ljudi kaj mislite tko će pobijediti dinamo il rupa od hajduka??
dinamo za bicikli danas nema sanse a u dinamu igraju kako i sam igrac kaze slepicka-> picke
Torcida razvali
Uvjerljiva pobjeda HAJDUKA
Dućani ne rade nedjeljom...gdi da sad kupim pivo i čipse!?
MA da više prođe ovaj dan, pa da pristanete govorit o derbiju i euforiji više mi je pun k..
Igram nogomet ali ovo je brate previše, da je naša liga nešto pošteno onda bi i bia derbi
ovo bi u europi bia samo derbi zaćelja... BTW ja sam za Hajduk
Temu zaključavam, pošto je postavljena u provocirajućem stilu.
Uff nisam ni skužio ovo.
Uglavnom kartoni podijeljeni.
Dajte malo mucnite glavom ljudi.
Kakve su to teme......