Bayern Munchen

poruka: 60
|
čitano: 18.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bayern Munchen
DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
17 godina
Bayern Munchen

Ajmo Bayern!!!

Ajmo Ivice!!!

Sredi i taj Inter da mirne duse mozemo svi slaviti!!!

15 godina
neaktivan
RE: Bayern Munchen

ajmo inter..xd

16 godina
Bayern Munchen

Kako će ivica igrat danas

Potrgat će im mrežu :)))

Da je baba muško - deda bi bio gay
15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Ajmo bayern... Fali im RiberyPlač

16 godina
Bayern Munchen

glupi inter

16 godina
protjeran
Bayern Munchen

Kako igraju ovi Interovi igrači, to nisu istine. Po šablonu ko roboti.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
17 godina
neaktivan
Bayern Munchen

ajme ode olić van...Plač

uopće mi nije jasno šta van gaal vidi u tom mulleru?!?

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
16 godina
neaktivan
Bayern Munchen

zao mi je Bayerna sad :( tak sam htio da pobijedi kad mauna Mršti se

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
protjeran
Bayern Munchen

Ma ovako su isto shebali Bracelonu, s anti-nogometom, bunker naprave u obrani i onda na kontra napade. Chelsea je mila majka prema ovome.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
Bayern Munchen

Mourinho jedino zna postavit obranu, stavi 9 igrača u obranu, 1 na golu i milito u napadu i to je to

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Mourinho jedino zna postavit obranu, stavi 9 igrača u obranu, 1 na golu i milito u napadu i to je to

Covjek je 2 puta osvojio ligu prvaka, a nema jos 50, pa ti malo razmisli o tome sta pricas...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
Mitch kaže...

Svaki trener može staviti cijelu obranu na šesnaesterac i onda se nazvati velikim taktičarom. Pravo znanje se pokazuje napadom, a ne bunker obranom.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Maximus kaže...
Mitch kaže...

Covjek je 2 puta osvojio ligu prvaka, a nema jos 50, pa ti malo razmisli o tome sta pricas...

pa normalno kad igra bunker formaciju cijelo vrijeme

mogu ja tak zarađivat 12 milijuna eura na godinu a da cijelo vrijeme se vrte istih 13 igrača (ozljede su iznimke)

jesi vidio koliko se ovih iz veze i napada vratilo nazad u obranu a ovi su bili još na sredini terena ?

pandev je cijelo vrijeme trebao bit u napadu a više je odigrao minuta U OBRANIII

15 godina
protjeran
epic kaže...

Ma ovako su isto shebali Bracelonu, s anti-nogometom, bunker naprave u obrani i onda na kontra napade. Chelsea je mila majka prema ovome.

Posjed lopte:

Bayern +69%

Inter -31%

Broj udaraca:

Bayern mnogo

Inter malo

Pretrčani kilometri:

Bayern mnogo

Inter samo kontre

Mrzim Talijanski nogomet, kao da gledam igru "graničara". Svi se povuku, čekaju da uhvate loptu,

pa da se zalete i bace na protivnika... booriiinngggggg...

Jedino mi je krivo što je Van Gaal malo shebao, drži panja Mulera, i ne vadi ga van, a tip je imao jednu-dvije dobre akcije,

te mnogo failova...

Ali zato vadi Altintopa koji je vodio lijevu stranu Bayerna, ponajbolji igrač na terenu uz Robena za Bayern...

Ne znam ne znam, možda je i ovdje novac u pitanju, možda je finale prodano...

Badstuber, igrao je pravo panjski... A ovaj ga ne vadi van (nije čak ni 3 izmjene napravio, Pranjić bi 105 puta bolje igrao od tog panja).

Jedino nije fer onaj komentar Štimca towara, da je Butt loše branio.

Da nije bilo Butta, Bayern bi do 35 minute gubio 3:0...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Mitch kaže...

Svaki trener može staviti cijelu obranu na šesnaesterac i onda se nazvati velikim taktičarom. Pravo znanje se pokazuje napadom, a ne bunker obranom.

Zašto onda ne stavi... pravo znanje se pokazuje i obranom i napadom! Nema se tu šta puno pričati, svaka čast obojici klubova , ali većeras je inter bio bolji i zasluženo pobijedio. 

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Maximus kaže...
Mitch kaže...

pa normalno kad igra bunker formaciju cijelo vrijeme

mogu ja tak zarađivat 12 milijuna eura na godinu a da cijelo vrijeme se vrte istih 13 igrača (ozljede su iznimke)

jesi vidio koliko se ovih iz veze i napada vratilo nazad u obranu a ovi su bili još na sredini terena ?

pandev je cijelo vrijeme trebao bit u napadu a više je odigrao minuta U OBRANIII

Pa sto ti prijatelju ne osvojis nesto, samo stavi sve igrace u obranu? :))

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Zasto svi pljujete po Interu? Inter je prosao Barcelonu i sada Bayern. Igrali su bunker, jesu. Cuvali su rezultat, jesu. Ali u cem je problem? To je nogomet, to je taktika, to je OBRANA. I onda sijevnu kontre i golovi. Bayern? 100 šuteva, 0 golova. Pogledajte samo Milita. Shots : 2, Shots on goal : 2 Goals: 2. Inter je ekipa s najboljom obranom na svijetu usuđujem se reći , ali i sa učinkovitim napadom. Šta je Bayern? Hrpa kvazi-igrača koji ne znaju dodati loptu kako spada. Inter je svojom igrom osvojio 3 krune, a vi dalje govorite sta hocete. Forza Inter! :)

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Da, "đabe" ti je 100 pucanja po golu ako nema pogotka.  Posjedovati možeš loptu i 70% ali "đabe" ti je ako nemaš kud s njom. Tako da statistike govore jedno, a rezultat drugo. Navijao sam za Bayern, ali šta je tu je Neodlučan

16 godina
neaktivan
Bayern Munchen

-

There is no spoon.
17 godina
Bayern Munchen

Inter je zasluženo pobjedio. Mourinho je taktički totalno nadmudrio Van Gaal-a. A što se tiče samog Bayerna, oni imaju velikih problema u nekim segmentima igre cijelu sezonu i pravo je čudo što su uopće došli do finala. Pa sjetite se samo katastrofalnog početka sezone ili u LP-a utakmica sa Juveom i Manchesterom. Da nije bilo fantastičnih pojedinaca u takvim utakmicama (ponajviše Olića, a onda i Ribbery-a i Robbena) već bi odavno Gaal bio smjenjen.

Večeras su se previše oslanjali na Robbena i gotovo svaka akcija je išla preko njega. Inter je momčad koja se izvrsno brani, pa s obzirom na takvu gustu i dobro postavljenu obranu, Olićeva i Robbenova brzina nisu došle do izražaja. Prvo i drugo poluvrijeme su izvrsno otvorili, a kasnije su se ti napadi malo ublažili i već onda je bilo jasno kuda ova utakmica ide. BTW, Olić je u ovom trenutku puno bolja opcija od Gomeza i Klosea, čak i kada mu ne ide. Žao mi je što Pranjić nije ušao.

17 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Najluđi su mi ovi likovi što pišu da svaki trener može tako pobijedit xD. Pa jel vi mislite da je Van Gaal s takvom taktikom mogao pobijediti, ali nije htio? Ako je najlakše tako pobijeđivati zašto svi ne igraju tako?

Šutite čovjek 2 puta ligu prvaka osvoji, a onda se vi pravite veliki treneri

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
protjeran
makaweli kaže...

Zasto svi pljujete po Interu? Inter je prosao Barcelonu i sada Bayern. Igrali su bunker, jesu. Cuvali su rezultat, jesu. Ali u cem je problem? To je nogomet, to je taktika, to je OBRANA. I onda sijevnu kontre i golovi. Bayern? 100 šuteva, 0 golova. Pogledajte samo Milita. Shots : 2, Shots on goal : 2 Goals: 2. Inter je ekipa s najboljom obranom na svijetu usuđujem se reći , ali i sa učinkovitim napadom. Šta je Bayern? Hrpa kvazi-igrača koji ne znaju dodati loptu kako spada. Inter je svojom igrom osvojio 3 krune, a vi dalje govorite sta hocete. Forza Inter! :)

To i jest problem, sto ti mislis da je prije bilo taktiziranja, jest k*rac. Prije je taktiziranje bilo minimalno, a nogomet puno zanimljiviiji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 10:52 (epic).
15 godina
neaktivan

Eh, prije je i formula 1 bila zanimljivija... 

15 godina
neaktivan
Bayern Munchen
15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Bayern pobijedio Romu 2:0, za Bayern zabili Muller i Klose.

15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Bayern uoči mnogim ozljedama (Olić,Robben,Ribery,Klose...) ali Bayern je prvi u skupini i prolazi dalje.

15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Sezonu su počeli kao i prošle godine, loše (prije svega mislim na prvenstvo), mada teško da će moči dostić Dortmunda koji je ove sezone daleko najbolji u Bundesligi.

Sad im se i Ribery vratio i sa Robben-om kad se oporavi od ozlede, bit će ubitačni :)

15 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Ali ne vjerujem da će postići isto što su učinili prošle sezone jer imaju katastrofa obranu osim Lahm-a.

13 godina
neaktivan
Bayern Munchen

Sjajna utakmica jucer,ola napokon dobio minutazu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice