- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ini Kamoze - Here Come The Hotstepper
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jni8dP3WIDQ
Danas sam bio u kauflandu...i na radiu, odnosno zvucnicima unutar kauflanda je svirala ona starija pjesma di ona zenska pjeva onu pjesmu "i am losing control" su dijelovi iz pjesme...pa ide nekako "i am losing control" na na im losing control" tako nekako..i sad vec hebenih sat vremena googlam i pokusavam se sjetit ime pjevacice ili nesto, bilo sta da nadjem na youtubeu, ako s etko sjeca od vas, zenska pjevacica...ima spot di vozi neki kabrio kadilak ili neki k americki auto uglavnom koliko se sjecam po teksasu odnosno americkoj cesti pa nakraju ili zgazi lika ili se slupa nesto bude od toga..a tokom spota se vajda digne na noge, odnosno stane sa rukama u zraku i tako vozi pa se slupa valjda ili nesto desi...siguran sam da se netko sjeca, poznata pjevacica i bend, al da me ubijes nemogu se sjetit..i to me zivcira..dajte pomagajte :)
To je to! Malo sam pobrkao rijeci al to je ta pjesma...znao sam je ja od prije, al eto par godina je nisam cuo i jucer cuo pa odlucio nac opet na youtube...al nikako da nadjem jer sam fulao rijeci. Puno hvala!
Iako sam bratic dr. Muharemovica pa zvuci pristrasno i subketivnije (mada ne znam sta znaci biti objektivan) mislim da zaista vise, barem fizicki, nije s nama jedan od posljednjih velikih interpreta sevdaha, tihog i barsunastog glasa, zahtjevnih vokalnih umijeca, virtuoz saza, odlican tesktopisac i jos suptilan likovni umjetnik.
Slucajno sam komentirao na pogresnom mjestu; u svakom slucaju, supotpisujem vase rijeci; bratic sam dr. Muharemovica i licni svjedok njegove intelektualne, ljudske i umjetnicke velicine (pjecac, sazlija i slikar).
lijep pozdrav