- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@leo- nego šta su? kod nas jedan od kvalitetnijih bendova, a da ne govorim da im je live nastup predobar, dugo nisam na boljemu bio. Negdje u rangu hladnog piva im je live.
bio sam na njihovom nastupu na trgu u zgu i zvuce ko izdrkana ku*cina.
Ma to je grupa za radio, teško da nešto ozibljno može izaći iz te grupe, ali dobro, definitivno bolje nego Rozga.
@leo- nego šta su? kod nas jedan od kvalitetnijih bendova, a da ne govorim da im je live nastup predobar, dugo nisam na boljemu bio. Negdje u rangu hladnog piva im je live.
O cem ti? bio sam na njihovom koncertu u francuskoj i bolesno dobro zvuče.
O cem ti? bio sam na njihovom koncertu u francuskoj i bolesno dobro zvuče.
heh, mozda su isli na playback.
gjurki
gle ok, bio sam na trgu, uzivo ne zvuce nikako. ovako na you tube-u su dobri. nista posebno.
gle ok, bio sam na trgu, uzivo ne zvuce nikako. ovako na you tube-u su dobri. nista posebno.
Citaj malo po forumima i po youtubu u komentarima, ljudi govore da imaju jedne od najboljih live nastupa kod nas. I ja se slazem s njima. Pogotovo kad one starije pjesme krenu repat.
gjurki
Stigao je stream novog albumaNick Cavea & The Bad Seedsa - Push The Sky Away. Dosta minijaturistički album, lagan za slušanje, super mi sjeo nakon prvog slušanja.