- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, ja u zadnje vrijeme počeo slušati Pink Floyd (<3), Led Zeppelin, Metallicu, RHCP, Guns N' Roses, Deep Purple i Sex Pistolse koji mi se neočekivano sviđaju :D<br>Rekli su mi da tu pitam za preporuku glazbe pa ako znate koji band koji bi mi se mogao svidjeti predložite. :)
Da ne bude offtopic...
Evo, ja u zadnje vrijeme počeo slušati Pink Floyd , Led Zeppelin, Metallicu, RHCP, Guns N' Roses, Deep Purple i Sex Pistolse koji mi se neočekivano sviđaju :D<br>Rekli su mi da tu pitam za preporuku glazbe pa ako znate koji band koji bi mi se mogao svidjeti predložite.
Kad si već počeo, deri po provjerenom; Queen, Dire Straits, Nazareth, Procol Harum, Eagles, Aerosmith
Stilom su ti najbliži floydovcima i Led Zeppelinu, izuzev Aerosmitha.
Nisu baš skroz identični stilom, ali kvalitetom i više nego.
Evo, ja u zadnje vrijeme počeo slušati Pink Floyd , Led Zeppelin, Metallicu, RHCP, Guns N' Roses, Deep Purple i Sex Pistolse koji mi se neočekivano sviđaju :D<br>Rekli su mi da tu pitam za preporuku glazbe pa ako znate koji band koji bi mi se mogao svidjeti predložite.
Kad si već počeo, deri po provjerenom; Queen, Dire Straits, Nazareth, Procol Harum, Eagles, Aerosmith
Stilom su ti najbliži floydovcima i Led Zeppelinu, izuzev Aerosmitha.
Nisu baš skroz identični stilom, ali kvalitetom i više nego.

Ili recimo, The Doors!
Light My Fire
LA Woman
Riders on the Storm
Touch Me
People are Strange
The End
Vokal: Amira Medunjanin | Lutnja: Edin Karamazov - Ah što ćemo ljubav kriti
* svaka dlaka mi se naježi kada ovo slušam;
Ah, što ćemo ljubav kriti,
kad ja moram tvoja biti?
Srce više nije moje,