Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.890
|
čitano: 3.669.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slušaona

Roachford - Cuddly Toy

Earth, Wind & Fire - September

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 0:47 (muhaqeri).
18 godina
protjeran
Slušaona

staring at the sun

u2

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
16 godina
neaktivan
Slušaona
16 godina
neaktivan
Slušaona

Neno Belan-Kiša

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
Slušaona

psihomodo pop

psihomodo pop ja volim samo sebe

psihomodo pop frida

perodigitron
17 godina
Slušaona

Pozdrav, jel mi mozete preporuciti neke pjesme kao Sultans of Swing? Slusa mi se muzika koja tece, ne znam kako bih opisao. Sultans of Swing bas ima tu melodiju koja je kontinuirana, tece i ide glatko. Tesko je dosta opisati, valjda je netko skuzio :S

18 godina
protjeran
Re: Slušaona

Možda Eric Clapton?

Mislim da sam te razumio samo sry ne slušam takvu muziku najprije

Muzički afiniteti mi zadiru svugdje samo ipak najprije hard rock-metal kod mene svira na mp3-ju!

:P

Evo:

ili ovo:

Maybe i ovako nešto:

;-))

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
17 godina

Eto, recimo tako nesto :D

Hvala :D

A nije to tip glazbe vec vise specificne pjesme koje imaju neku melodiju, glavnu ili pratnju, koja je kontinuirana, neprekidna, tece i tome slicno. Znaci bas tako nesto kao tvoje pjesme.

17 godina
neaktivan
Slušaona

James Labrie feat. Jordan Rudess - Space-Dye Vest Live

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina

Mike Oldfild Mix by Youtube:

Vangelis - conquest of paradise:

Jean Michel Jarre - Oxygen 2

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
Proz0r kaže...

Eto, recimo tako nesto :D

Hvala :D

A nije to tip glazbe vec vise specificne pjesme koje imaju neku melodiju, glavnu ili pratnju, koja je kontinuirana, neprekidna, tece i tome slicno. Znaci bas tako nesto kao tvoje pjesme.

Onda bi trebao potražiti mješavine funka i rocka. Ovako napamet ti ne bih mogao ništa određeno predložiti. Funk ima konstantnu bas i bubanj pratnju, uz često repetitvne melodije na gitari. Pridodaj malo rock žestine, i to bi onda bilo to...

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
Slušaona

Eric Clapton & Buddy Guy - Sweet Home Chicago

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
neaktivan

16 godina
neaktivan
Slušaona

Klasika 80te..Martika - Toy Soldiers..carski..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Slušaona

Fleetwood Mac - Big Love

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Slušaona

Lou Gramm,Foreigner - Break it up, po meni jedan od tri najjača benda u 80tima..Break it up, Urgent, I want to know what love is, Cold as ice, A girl like you..brutalaa..

Cemetary gates
18 godina
Slušaona

Van Halen - Ill Wait

Van Halen - Push Comes to Shove

Van Halen - From Afar

Van Halen - Feels So Good

Van Halen - Crossing Over

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Slušaona

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina
Slušaona

Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary

Jimi Hendrix - Fire

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
neaktivan
Slušaona

18 godina
Slušaona

Daler Mehndi: Tunak Tunak Tun

"Tunak Tunak Tun" or "Tunak", is a bhangra/pop love song by Indian artist Daler Mehndi released in 1998. At the time, critics complained that Mehndi's music was popular due to his videos that featured beautiful women dancing. Mehndi's response was to create a video that featured only himself. The song was a success, with the unexpected benefit of becoming a cult hit in other countries. The song has also become an internet meme, inspiring numerous online parodies.
The music video was the first made in India to use bluescreen technology, which allowed the singer to superimpose his image over various computer-generated backgrounds, one featuring St. Basil's Cathedral in Moscow.
World of Warcraft, a massively multiplayer online role-playing game produced by Blizzard Entertainment, features a fictional race named the Draenei. All playable races within the game have signature dances that can be performed, and the dance employed by the male Draenei appears to have been inspired by the Tunak Tunak Tun music video.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Slušaona

Gdo bu ve pive platil ? : ) morao sam...

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:43 (nixXxa).
16 godina
neaktivan
Slušaona

Animotion - Obsession

18 godina
neaktivan

Uh davno nisam ovdje zavirio... evo odmah jedne od LP-a (neki kazu da su se pokvarili i da to nije onaj stari LP, al ovaj meni zvuči ajme{#}). Cijeli album je genijalan.

I jos jedna koju sam danas otkrio (nemojte samo sliniti na sliku {#})

17 godina
protjeran
Slušaona

Kajagoogoo - Too Shy

Morate priznati da su 80-te bile što se tiče popa (a i nekih drugih žanrova) vrh vrhova, a bogami i danas su.

Gott mit uns!
17 godina
protjeran
Slušaona

haha 

starwars,laseri,R2D2 i  Itsy Bitsy Spider

animehr.com
16 godina
neaktivan
Slušaona

Visage - Pleasure Boys

Spandau Ballet - To Cut A Long Story Short

16 godina
Slušaona

Ivo Robić - Ta tvoja ruka mala

Ivo Robić - Tebi grade moj (Zagreb)

samo je jedan Mister Morgen

16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Morate priznati da su 80-te bile što se tiče popa (a i nekih drugih žanrova) vrh vrhova, a bogami i danas su.

U to vrijeme smo nosili zepe(šlape) i slušali

Duran Duran - Hungry Like The Wolf

18 godina
protjeran
Slušaona

Ili ovo 80-tih:

GN'R

sweet child o' mine

xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice