- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
George Harrison - While My Guitar Gently Weeps
Ženska ima phenomenalan glas i ne siluje ga previše. Po kvaliteti je odmah uz Josipu Lisac. Fali nam još takvih ženskih vokala od kojih ti se nakostriješe sve dlake na leđima.
markiz-Grad
Ženska ima phenomenalan glas i ne siluje ga previše. Po kvaliteti je odmah uz Josipu Lisac. Fali nam još takvih ženskih vokala od kojih ti se nakostriješe sve dlake na leđima.
Da da ženska ima stvarno fenomenalan glas..kako si i sam rekao ne forsira...baš mi se sviđa...ovo bi trebao biti nekakav rock ako se nevaram....
markiz-Grad
Da da ženska ima stvarno fenomenalan glas..kako si i sam rekao ne forsira...baš mi se sviđa...ovo bi trebao biti nekakav rock ako se nevaram....
Nebitno je šta je dokle god valja. Osobno na pjesme gledam kao na voće. Baš kao što postoji puno vrsta voća isto tako i pjesama ima raznih vrsta, ali ipak svaka je pojedina pjesma priča za sebe i to što spada negdje ne garantira apsolutno ništa. Ona pjesma koja te dirne u srce je ujedno i ona prava. Evo ih par koje tako djeluju na mene...
Vidio sam kolega gore je postao za Metallicu i Cliffa
Evo i od mene odmah da bude na jednoj stranici
Kill' Em All-Anesthesia
bass solo