- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna neko kako se zove ona pjesma... crnkinja, ima frćkavu kosu pjeva na hrvatskom i u nekim dijelovima spota ima onako cd na glavi????
Jesu iz Hrvatske (mislim da je jedan iz Dubrovnika, a drugi iz Pule - a, sto su po nacionalnosti je najmanje bitno), a bogami i decki su pokupili velike nagrade.
Sa time da je Hauser bio nesto sitno vremena u rukama mozda i najpoznatijeg celiste ikada u svijetu, a i Luka niti malo ne zaostaje.
Ono sto je zalosno je sto trebaju ovako nesto napraviti da bi ljudi culi za njih.
No, zato ministre obrazovanja i ostale te njihove briljantne gluposti mozemo cuti svakih 10tak minuta.
Roland Chayer - The Ultimate Classic Rock Mix Compilation
Hehe. Bas sam htio napisati da kad kod neko stavi pjesmu od Gunsa, to je November Rain ili overplayed Paradise City. Ok je stvar, ali jbte valjda taj bend ima jos stvari...
A i za cajke mi je uvijek zanimljivo da ih najvise "neslusatelji" spominju. Tolko ste opsjednuti s cajkama... licemjeri
E baš to,
meni je npr. ova jedna od njihovih najboljih
One in a milion
odlicna pjesma
Meni je osobno ovo njihova najbolja pjesma
Meni je Estranged isto najbolja pjesma od gunsi , nekako mi je čudna ... valjda zbog mističnog uvoda i spota , pomalo neshvatljiva pjesma , draža mi je live verzija.
Led Zeppelin- The Girl I Love She Got Long Black Wavy Hair

) pošto sam ogroman ljubitelj apocalyptice ovo me ocaralo, poslušajte!