- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Off(Sven V.) - Electrica Salsa
Puno mi je draža ova njegova faza:
Sven Vaeth - Ballet - fusion
Slažem se, ma to sam naletio, sjetim se da su to nekad puštali i skužim da je to Sven Vaeth pa reko stavit ću možda neko ko voli njegovu mjuzu pogleda kak je to izgledalo nekad.
One Night in Bangkok - Murray Head
Dino Merlin - Da Šutiš
Ova pjesma je prava stvar
Ali neznam dali je to remix ili .....ako zna neko nek napiše
Nije remix...
A i mene nešto ulovio Merlin, slušam ga po 3 sata dnevno (uvjek je muzika upaljena) i nikako da mi dosadi. Njega i Crvenu Jabuku, podsjećam se malo.
Evo, ova me od Jabuke drži trenutno:
a od Merlina, klasika,
Hajde noćas mi dođi
Moj je život Švicarska
Kremen
i Da te nije alija, iako samo s umjetničkog aspekta, bez politiziranja
Billy Idol - John Wayne
Billy Idol, jedan od mojih omiljenih izvodjaca, najboljih rockera ikada, a ovo je jedna njegova nova, dosada neobjavljena pjesma. Doduse na trziste je dosla jos 2008-e ali poznavajuci nase radio stanice ne bih rekao da ste ju culi. Pjesma mi je jedna od najboljih pjesama uopce, jednostavno ju ne mogu prestati slusati. Billy Idol je legenda.
Pjesmu mozete naci na kompilacijskom albumu Idolize yourself iz 2008-e, koji hvalim na sva usta. Osim njegovih najvecih hitova poput Rebell yell, sweet sixteen, eyes without a face, white wedding, ili shock to the system, ima i dvije odlicne nove pjesme, jedna je John Wayne koju sam linkao ovdje, a druga je New future weapon, takodjer pjesma da boli glava.
Ali ova, John Wayne..it rules.
E jbte zaš je meni gore link na .mp3 sa jutubea a vama svima slika dole ispod texta?
E jbte zaš je meni gore link na .mp3 sa jutubea a vama svima slika dole ispod texta?
Ubaciš ime izvođača i i ime pjesme 2 puta, jedno ispod drugog, i onda u prvi ili drugi ubaciš poveznicu s youtube-a
omg Pa malo prije mi je stavio sliku, a ne poveznicu? Strana ispred kad sam stavio Nirvana unplugged MTV sa glasovanje?
Aj ty
Ubaciš ime izvođača i i ime pjesme 2 puta, jedno ispod drugog, i onda u prvi ili drugi ubaciš poveznicu s youtube-a
lol Evo gore neće ni sada..
Stavio sve 2put
Onda pa kako drugima ne napišu niš a opet imaju sliku?
Šta ne valja kod mene..?