Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.888
|
čitano: 3.651.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Slušaona

Cake or Death?
18 godina
neaktivan
Slušaona

rather sniffin glue instead of private networks
16 godina
Slušaona

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
neaktivan
Slušaona

slash ft. fergie-beautiful dangerous

17 godina
neaktivan
Slušaona

Fenomenalni

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Slušaona

Eterna! ako voliš takve stvari preporućam ti Buddha Bar by Ravin.Dosada ti je izdano 12X2 cd-a. Svake godine po jedan dupli.

da nebude oftropik slušam;

17 godina
neaktivan
Slušaona

Hvala, imam Budhha Bar cd-ove, malo sam više nabrijan na neki jazz/ethno-arabic fusion tipa

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
Slušaona

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
neaktivan
Slušaona

Pozz ekipa :-)

U zadnje vrijeme sam poslusao dva novija albuma...

The Orb ft. David Gilmour - Metallic spheres (2010)

Ukratko, ako volite Pink Floyd, voljeti ce te i ovo. Ako ne volite PF, necete ni ovo.

Santana - The greatest guitar classics of all time (2010)

Hard rock obrade poznatih uglavnom hard rock hitova, na Santanin nacin, i sa gostujucim pjevacima. Naravno na cemu drugome je naglasak nego na gitari. Neke pjesme u njegovoj izvedbi je bilo osvjezavajuce za cuti, poput Whole lotta love (Santana & Chris Cornell), Smoke on the water (Santana & Jacoby Shaddix), ili Fortunate son (Santana & Scott Stapp.). Spomenuo bih i solidne obrade Under the bridge i Litlle wing.

Neke je bilo i zalosno cuti, poput AC/DC - eve Back in black, koju je otpjevao reper Nas(?!?) ili Riders on the storm (Santana & Chester Bennington).

U svakom slucaju barem preletiti, svatko ce naci barem dvije obrade koje ce ga ljepo "osvjeziti". 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:40 (Spaceman39).
18 godina
neaktivan
Slušaona

Zakon!

So I say to him: That's not an ogre, that's my girlfriend, hahaha!///So then I realised - it wasn't Jared's sister, it was his grandmother, hahaha!
17 godina
neaktivan
Slušaona

Malo mistike:

Odmah mi je pao na pamet score iz filma American Beauty. Dosta su slicne... barem meni. {#}

Aj ken ekses jor majnd tru jor drimz
16 godina
neaktivan
Slušaona

spam high tessellation off
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 0:57 (muhaqeri).
16 godina
Slušaona

18 godina
neaktivan
Slušaona

rather sniffin glue instead of private networks
18 godina
neaktivan
Slušaona

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
Slušaona

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
17 godina
RE: Slušaona
Hyperion kaže...

EDIT:

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:44 (BannedOnThisForum).
16 godina
Slušaona

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
18 godina
neaktivan
Slušaona

http://boards.4chan.org/b/
17 godina
RE: Slušaona

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
Slušaona

16 godina
neaktivan
Slušaona

15 godina
neaktivan
Slušaona

16 godina
neaktivan
Slušaona

16 godina
Slušaona

18 godina
neaktivan
Slušaona

http://boards.4chan.org/b/
18 godina
neaktivan
Slušaona

So I say to him: That's not an ogre, that's my girlfriend, hahaha!///So then I realised - it wasn't Jared's sister, it was his grandmother, hahaha!
17 godina
neaktivan
Slušaona

Danas počeo s preslušavanjem cijele diskografije Caffe Del Mar-a, predobra je glazba, nazivaju je chilloutom :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 22:53 (Magnum1654).
17 godina
neaktivan
Slušaona
Ova Oliverova mi je cili dan u glavi:

A ova je super:
AC/DC - Hail Ceasar
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan
Slušaona

{#}

{#}{#}

spam high tessellation off
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 0:31 (muhaqeri).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice