- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
više volim rock npr GUNS N' ROSES 4EVER
Molim vas da stavljate linkove bar od onog sta slusate a ne gluposti poput Fifija, Spuzve Boba i kompanije!
Stvari iz Tony Hawk's Pro Skater 2 (meni igrica s najboljim soundtrackovima)
Ovo su po meni 5 najboljih iz THPS 2, ne nužno tim redoslijedom... Prva i druga se mogu svrstati pod punk, treća je neki hard-rock, možda čak i neka vrsta metala, a četvrta i peta su skate punk.
EDIT: to više ne slušam, al pošto su iz igrice i pošto su mi stvarno dobre te pjesme, odlučih ih staviti.
Evo je moja tema
Evo je moja tema
Svaka čast!!!
Večeras je na redu Iron Maiden i album Somewhere in Time... 
septica-bend ti je iz vinkovaca,mislim da se ne varam....i prehebeni su...tek da cujes reklame koje su snimili.....i tip koji crta overkloking na net.hr je tamo...
Inace slusam sve kaj ima veze sa hip hop,reggeaton...a ovo je moja ekipa RHS Coolektiv-Chikita Cortez Uzivajte!
OTKRIO SAM IRON MAIDEN!!! 

jeeeeeeeeeeeeeeej
Mislim ne slušam ih nešto prečesto i jučer stavim Edward the Great (best of) na mp3 player sam da onak vidim malo... prije spavanja svaki dan slušam muziku u krevetu, u mraku... na red dođe Fear Of The Dark live in RIO, ee ak se nisam naježio 5 puta kad sam slušo pjesmu, preprepreprebolesno AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kakav gušt!
Ak 47 - Snaga pojedinca
septica-bend ti je iz vinkovaca,mislim da se ne varam....i prehebeni su...tek da cujes reklame koje su snimili.....i tip koji crta overkloking na net.hr je tamo...
Haha... Ajde, ipak nisam jedini na ovom forumu koji sluša Septicu. Tko je željan dobre rokačine, svakako ima moju preporuku!
I da... Tip koji crta Overkloking zove se Dubravko Mataković i frontman je grupe Septica.
ako vam se sviđa, prije nekoliko tjedana je objavila
Može netko reći kako se zove ova pjesma ima dobar ritam:
https://www.youtube.com/watch?v=PRw92zLniIk&feature=related ??
Metallica-One
nisi jedini!da ,hvala sto si me podsjetio,nisam bio siguran jel je zove dubravko,al sad se sjeto da to pise na svakom overklokingu,koji cisto oslikava nasu bananu drzavu. gangsterski paradajz...hehehePozdraV!

jeeeeeeeeeeeeeeej
Mislim ne slušam ih nešto prečesto i jučer stavim Edward the Great (best of) na mp3 player sam da onak vidim malo... prije spavanja svaki dan slušam muziku u krevetu, u mraku... na red dođe Fear Of The Dark live in RIO, ee ak se nisam naježio 5 puta kad sam slušo pjesmu, preprepreprebolesno AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kakav gušt!
Ehej ! nadji FOTD od maidena sa real live/dead one albuma!bit ce ti jos bolja!

jeeeeeeeeeeeeeeej
Otkrio si Iron Maiden? Onda da ti pomognem (Oni su najbolji bend na svijetu.)
Uglavnom, kupio album Black Ice i trenutno slušam sad Rock n' Roll Train (najbolja pjesma s albuma)