Xbox 360 ili nadogradnja kompjutera?

poruka: 23
|
čitano: 6.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Evo ljudi dugo sam neaktivan ovdje bio ali sada imam jedno vazno pitanje i treba mi vase misljenje,neznam jesam li u dobru sekciju otvorio temu.

Znaci imam dosta ja sad para ajmo rec,kupujem iphone 5 vjerojatno ali nema veze ostat ce jos,imam prosjecan komp koji ponajvise steka zbog graficke ( integrirana ).Zelio bi nadograditi komp uzimanjem nekih 4 gb rama,novim napajanjem i prosjecnom grafom sto me dode oko 1500 kn.E sad recimo dodam li nekih 300 kn ako se ne varam mogu uzeti xbox360.Pitanje je isplati li se sad uzimati,realno puno je proslo od izlaska x360 ali igre i dalje naravno izlaze za njega.Nekako sam uvijek bio onaj tip koji bi se zavalio na krevetu i igrao igre na konzoli ali sad ipak je komp fakat los i ono nista novo ne mogu pokrenuti pa neznam,sto predlazete?

( Gledano i sa druge strane na kompu cu s nadogradnjom moci na mediumu negdje igrati dok toga ogranicenja nema na x360 :)  )

Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

A moras sam odlucit.

Koje bi igre igrao?

Koje su to ostale komonente ?

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc u odabiru

Nez nisam ti ja tip bas FPS i strategije,najvise voznja i sportske i tako.

Ostalo u kompu je isto prosjek.Mene brine jos jedna stvar,kolko ja znam krajem sljedece godine bi trebala izac nova konzola;pa jel mislite da ce mozda prestat igre izlaziti za x360??

16 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Možda u tvojem slučaju i nije sve samo u komponentama koje si naveo!

Trebalo bi vidjeti ostatak komponenti i onda zaključiti što je sve potrebno za dovesti ga u red.

Instaliraj program Specy i stavi sliku ovdje, da vidim koje komponente imaš. I napiši koje napajanje imaš!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako : Intel i3 540 3.067 ghz

Gigabyte H55m-s2

4 gb Rama kingston

Napajanje 400w 

Integrirana dakle graficka sa intel i3 procesorom

14 godina
neaktivan
Legend_999 kaže...

Evo ovako : Intel i3 540 3.067 ghz

Gigabyte H55m-s2

4 gb Rama kingston

Napajanje 400w 

Integrirana dakle graficka sa intel i3 procesorom

Ja bi bolje nadograđivao ovo.

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Budući da je dilema PC vs Xbox, imam još jedno pitanje!

Kakav monitor i kakav televizor imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Televizor sranje,monitor 24 incha

Da pa realno gledajuci svi bi vjerojatno nadogradivali,ali ne vjerujem da za pare xboxa mogu nadogradit komp da pokrece sve na high

14 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Možda ne bi bila loša kombinacija Xbox 360 i taj tvoj 24'' monitor. Ali ako voliš zaigrati kakav rpg naslov možda je nadogradnja bolja opcija. Iako nije loše rpg zaigrati i na konzoli ali nije to to.{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Pitam za ekrane zbog odluke pc vs xbox!

Buduži da je ekran ok, možeš kupiti sljedeće!

Grafička kartica XFX Core Radeon HD7850

Napajanje 450W XFX Core Edition

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru

Hvala svima na pomoci,sada ste me tek stavili u dilemu haha

0 0 hvala 0
17 godina
bome i ja bi to nadogradio. taj i3 je sposoban nahraniti hd7770 i mozda cak hd7850 sto ti je dovoljno da igras preko 80% naslova na max bez filtera.
Prodajem nekorišten COD4 Key || Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
15 godina

Xbox, vjeruj mi. Igre možeš igrati bez straha da ti štekaju kao na kompjuteru. Ako još uzmeš Gold Membership Xbox ti bez problema može zamijeniti PC sad kad ima Internet Explorer na njemu. A ako ga spojiš preko HDMI kabela, show {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A može li na njemu napraviti prezentaciju ili seminar za faks?

NHF, samo moj pogled, iako je zgodno zaleć u krevet i nešto zaigrat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Legend_999 kaže...

Da pa realno gledajuci svi bi vjerojatno nadogradivali,ali ne vjerujem da za pare xboxa mogu nadogradit komp da pokrece sve na high

Onda nemoj kupovati XBOX, ako ti je bitno da ti igre ne izgledaju kao da igras na PC-u sa low detaljima. Gotovo sve igre za XBOX su u 720p ili nizoj rezoluciji a efekti/texture su ekvivalent LOW-MID na PC verziji.

Jednostavno kupi novu graficku za PC i uzivaj, igre ce ti izgledati dosta bolje nego na XBOX-u.

15 godina

XBOX 360 SLIM još ako ćeš modificirat, to te dođe nekih 200kn (skidaj/igraj) ako ne onda oriđinale {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A nez ne volim bas pirateriju,ljepse je poslozit doma originale i znati da nisi napravio zlocin hahah :)

Cekam da bude xbox raspoloziv za kupnju,pa cu ga vjerojatno uzeti.

Samo jedno pitanje na koje nisam dobio odgovor,no ne znaci da cu i sad,jer tesko se to moze znati pa vise trazim misljenje :

Mislite li ako za godinu dana izade novi xbox 360 da ce igre za x360 prestati izlaziti?

Neznam sta onu mogu vise napraviti na novoj to konzoli da bi pospjesili optimizaciju i grafiku u igri?

Uglavnom ako se to nesto dogodi morat cu prodati svoj xbox 360 i spremiti pare za novu konzolu :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Navodno će ove godine na E3 predstaviti novi Xbox, tako da ako imaš strpljenja, pričekaj taj novi.
The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 ili nadogradnja kompjutera?

pa novi izlazi već krajem ove godine ako se ne varam.

18 godina
neaktivan
Legend_999 kaže...

A nez ne volim bas pirateriju,ljepse je poslozit doma originale i znati da nisi napravio zlocin hahah :)

Cekam da bude xbox raspoloziv za kupnju,pa cu ga vjerojatno uzeti.

Samo jedno pitanje na koje nisam dobio odgovor,no ne znaci da cu i sad,jer tesko se to moze znati pa vise trazim misljenje :

Mislite li ako za godinu dana izade novi xbox 360 da ce igre za x360 prestati izlaziti?

Neznam sta onu mogu vise napraviti na novoj to konzoli da bi pospjesili optimizaciju i grafiku u igri?

Uglavnom ako se to nesto dogodi morat cu prodati svoj xbox 360 i spremiti pare za novu konzolu :)

Nakon sto Microsoft izbaci novi xbox, jos uvijek  ce xbox 360 dobivati nove igre. Jednostavno ima previse tih konzola da bi se ignoriralo to trziste.

I nije nista receno kada ce izaci iduci xbox, mozda bude ove godine, mozda iduce, nitko jos nista ne zna.

15 godina
neaktivan
Medikus kaže...
Navodno će ove godine na E3 predstaviti novi Xbox, tako da ako imaš strpljenja, pričekaj taj novi.

Ali će koštati kao tri njegova budžeta za nadogradnju...

13 godina
neaktivan

U istoj smo situaciji :D

Al ja neću ni jedno ni drugo, komp sam prodao za 4k i za to uzeo laptop. i5, 6GB i GT 630m, više nego dovoljno za svakodnevne aktivnosti, net, filmovi, mjuza, posao itd.

Imam još od prodaje približno za  xbox 360, al to stavljam na stranu i čekam kraj 12. mjeseca kad izlazi novi xbox, ostatak ću uštediti u godinu dana i to je to. Kad uzmem xbox onda ću bit miran opet 5-6 godina, sam ću se zavalit za volan i guštat u forzi {#}

Ke?!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da al opet ti mozes gustat u laptopu do tad,ja cu izumrijeti do kraja godine.

Neznam stvarno,vjerujem da ce igre nastaviti izlaziti,a ako bas izade na kraju godine bit cu primoran prodati,pa moj x360 nece biti ni godinu dana star,sto ce biti super ako cu prodavati,iako ne moram ocekivati ogroman iznos za njega.

Hvala svima na pomoci al definitivno je da cu uzeti x360 pa ga ako treba i prodati na kraju godine,al ako nastave izlaziti sve kvalitetne igre i dalje za x360 mozda ni necu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice