Vašem srcu najmiliji computer shop

poruka: 18
|
čitano: 12.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

odlučio sam otvoriti ovu temu (kao nekakvu univerzalnu), da razmjenjujemo iskustva oko trgovina računalnom opremom, jer sam bio poprilično šokiran kada sam sastavljao konfiguraciju u Linksu, nakon toga u ADM-u, i u ADM-u za istu cijenu dobijem i7 umjesto i5 i za 500 kn skuplju matičnu. Tako da, razlika je očita, a ako netko ima još jeftiniju trgovinu (ili način) za dobavljanje komponenata, molim neka napiše.

P.S. Može li se iz Microlinea naručivati kao fizička osoba ili se mora imati poduzeće? (Isto me to zanima s M-SAN-om).

Hvala svima!

Pars pro toto.
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Links je hram za oči i šetnju kroz police hardvera imho, a osim toga je cijena ista na rate ali na žalost minus je što za keš nema popusta...

U Amd-u nisam bio od kad su uselili ali koliko se sjećam nemaju nešto puno izložaka, no vlasnik je odvijek bio fer (čitaj: od kad je radio u garaži).

Bio sam nedavno u Zagria centru, i to je za prošetati dobro, al mi se Links ipak više sviđa...i veći je.

U Protis jedva uđeš nakon što umalo ne opališ zid glavom - bljak, a unutar pola prostora je čekaona ispunjena friđevima i plazmama koje čekaju isporuku :(

U Instaru je ok ali nije nešto, u HG-u nisam bio od rebirtha, prije to je bio ugodan prostor za šetnju.

U Ve-mulju je loša atmosfera, praznina, nikoga...prodavačica se pojavila niotkuda na mom odlasku....groblje

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 10:30 (Asta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Vašem srcu najmiliji computer shop

Microline je veleprodaja, dakle samo preko firme možeš uzimati, ili preko nekog od njihovih partnera.

Za M-San imaš njihov webshop www.ekupi.eu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 10:35 (izith).
14 godina
neaktivan

Aha, ma meni zasad ADM najbolji što se tiče kupnje.

Pars pro toto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni su najdrazi Links i Comel.

Links je odlican PC shop, samo sto je u Karlovcu radio samo par mjeseci, i zatvorili se. 

Comel je isto tako odlican PC shop, mislim da rade samo na podrucju Karlovca, i imaju jednu jedinu trgovinu, ali unatoc tome rade vec oko 10 godina ja mislim ovdje, i imaju sirok asortiman, od tinte za printer do Alienware laptopa.. Isto tako, prodaju kvalitetnu robu. U Comelu su moji roditelji 2004./05. godine kupili računalo koje i dan danas radi bez problema, i nijednom nije bilo na popravku. Mogu preporuciti ovaj PC shop bilo kome u Karlovcu i uzoj okolici, definitivno najbolji PC shop trenutno u Karlovcu..

http://www.comel.hr/ 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 22:10 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A šta reč s obzirom da sam iz Rijeke!

U ovom skromnom izboru, Links se pokazao kao najbolji, iako nemaju jako veliki izložbeni prostor. Što se tiče usluge jako sam zadovoljan!

Ventex je po meni više orijentiran na poslovne korisnike iako imaju kakvu takavu ponudu komponenti.

Sa njima imam jedno (zapravo dva) neugodna iskustva (koja su kardinalne greške sa njihove strane)!

I u Eurotradeu se da nešto naći (naručiti), a NetCom neću ni spominjati. Iako su legendarna riječka pc trgovina, meni su jednostavno ispod prosječni (po pitanju usluge), iako je to vjerojatno zbog niskih plaća, a ne neznanja ili nečeg trećeg (pretpostavljam). 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Lulek10 kaže...

Pozdrav, ima netko da kupuje preko neta ili makar ovako u Centro? Mislim na ovaj ducan; computer shop - centro

Kupovala sam zadnje komponente u Centro-u (naručila sam i podizala direktno kod njih tako da ne znam kakvo je stanje s webom), ekipa je zbilja okej i sve je relativno brzo došlo i u super stanju. Tako da od mene

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

FUTURA...! Uvjek su spremni izaći u susret s reklamacijama...+Protis mi je drag još otkad su bili u onom špajzu s vešmašinama ! ADM bi bio za 10 da nije na ******* Jordanovcu !

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:28 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

futura definitivno najbolja trgovina, ljubazni radnici, uredna roba, reklamacije bez problema, jednostavno odlicna trgovina.

links mi je prije bio ok, ali su postali preskupi pa tamo kupujem jedino u slucaju nuzde.

a sa extreme digital sam imao najgora iskustva, doslovce ni najvecem neprijatelju ne bi preporucio da tamo ista kupi.

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asta kaže...

1. Links je hram za oči i šetnju kroz police hardvera imho, a osim toga je cijena ista na rate ali na žalost minus je što za keš nema popusta...

2. U Amd-u nisam bio od kad su uselili ali koliko se sjećam nemaju nešto puno izložaka, no vlasnik je odvijek bio fer (čitaj: od kad je radio u garaži).

3. Bio sam nedavno u Zagria centru, i to je za prošetati dobro, al mi se Links ipak više sviđa...i veći je.

4. U Protis jedva uđeš nakon što umalo ne opališ zid glavom - bljak, a unutar pola prostora je čekaona ispunjena friđevima i plazmama koje čekaju isporuku :(

5. U Instaru je ok ali nije nešto, u HG-u nisam bio od rebirtha, prije to je bio ugodan prostor za šetnju.

6. U Ve-mulju je loša atmosfera, praznina, nikoga...prodavačica se pojavila niotkuda na mom odlasku....groblje

1. Links - da, hram za oči i šetnju kroz police hardvera - malo preskupi

2. ADM - kupovao dok su imali prodavaonicu na katu na tržnici Špansko, dostavi li bi sa Jordanovca u Poslovnicu HW koji bi htio kupiti

3. Zagria - da, za prošetati dobro - kupio nešto HW, nisam već dugo bio, na drugom kraju grada mi je :-(

4. Protis - Kupovao razni HW, sve OK. Od kad su se preselili malo je bolje sa prostorom, ali i dalje mali prostor i problem sa pronalaskom parkirnog mjesta.

Najčešće moram nekoga na parkingu zagraditi, upaliti 4 žigavca i na brzinu sve riješiti

5. Instar - nisam bio, nije mi usput/u blizini; HG šrot - prije propasti često išao u šetnju/kupovao HW - sad preskup i nije u blizini

6. Ve-mulj - prije propasti često išao u šetnju/kupovao HW - sad preskup, loša atmosfera, praznina-svako malo smanjuju prodajni prostor

Ukulele kaže...

Kupovala sam zadnje komponente u Centro-u (naručila sam i podizala direktno kod njih tako da ne znam kakvo je stanje s webom), ekipa je zbilja okej i sve je relativno brzo došlo i u super stanju. Tako da od mene

1. Centro - kupovao razni HW - osobno preuzimao u prodavaonici, ekipa i usluga OK

DarthMarkus kaže...

FUTURA...! Uvjek su spremni izaći u susret s reklamacijama...+Protis mi je drag još otkad su bili u onom špajzu s vešmašinama ! ADM bi bio za 10 da nije na ******* Jordanovcu !

1. Futura - kupovao razni HW - osobno preuzimao u prodavaonici, ekipa i usluga OK

2. Protis - gore naveo

3. ADM - copy/paste - bi bio za 10 da nije na ******* Jordanovcu

csgoplayer kaže...

futura definitivno najbolja trgovina, ljubazni radnici, uredna roba, reklamacije bez problema, jednostavno odlicna trgovina.

links mi je prije bio ok, ali su postali preskupi pa tamo kupujem jedino u slucaju nuzde.

a sa extreme digital sam imao najgora iskustva, doslovce ni najvecem neprijatelju ne bi preporucio da tamo ista kupi.

1. slažem se

2. slažem se

3. kupovao više puta dok su bili u Importane Galeriji (da li su još uvijek tamo? Ili su sad isključivo WEB trgovina), za sada nisam imao reklamacije (sav HW radi kako treba), nadam se da će tako i ostati

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

1. Links - Uslužni i nema problema ali malo paprenije cijene

2. Protis - Raj za novčanik a ponekad pakao za živce (u zadnje vrijeme se popravljaju)

3. Digital extreme - Dobre cijene ali treba čekat

4. Svijet medija - Super ekipa iako mislim da nemaju komponente nego samo laptope tablete itd.

5. ADM- Dobre cijene, ok uslužnost iako nije na razini Svijeta medija i Linksa

6. Hg spot - Muljatori, iako nisam kupovao od kad su se restrukturirali pa je moguće da više nije tako crno

7. Instar - Ok su iako im cijene nisu najniže

8. Prosat - Nisam puno kupovao ali su bili ok.

9. Fenix - Kupovao samo neke sitnice i sve bilo ok.

10. Algoritam - Kupovao periferije i bili su super uslužni a cijene nemogu uspoređivat jer su jedini imali te proizvode u hr.

To su oni kojih sam se sjetio. Bilo je toga još ali se nemogu sjetiti svih.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne vidim svrhu ove rasprave , kupuje se tamo gdje je najeftinije. Nisam idiot da idem Kupovat u Links gdje cu proci skuplje 500-600 kn u startu samo zato što ducan lijepše izgleda.

0 0 hvala 0
15 godina

Je ako nemaš problema poslje. Npr ne dobiješ proizvod kad bi trebao nego kasni tjedan, ili ako što crkne pa te maltretiraju itd.

17 godina

Klinci cesto ne skuze vise od desetljeca prisutan diskont24, tko zna ode.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel Futura ima besplatno slaganje konf ?

0 0 hvala 0
14 godina
Noobie kaže...

Jel Futura ima besplatno slaganje konf ?

Futura-IT ima besplatno sastavljanje konfiguracija.

ps. sve piše na njihovoj stranici.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
14 godina
neaktivan

links daleko najbolji u zagrebu.. ( iako su skupi ko vrag) 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 8:19 (=xfact=).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

U Međimurju, 36 doo i Conor Media.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice