Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi ti onaj što je kupovao iMac nedavno? 
Taj low end MBP, nažalost nemože poslužiti za ništa naročito, ja sam notebook sa mrvicu jačim procesorom i SB arhitekturom i ozbiljnom grafičkom platio 4.299 kn, plus em što ima 15.6" ekranskog prostora, em ima veću rezoluciju, i nosim ga bez problema kamo treba, tako da stvarno neznam što će ti taj MBP. Ako baš želiš prenosivost onda idi na Air, ili ti taj MBP nek nebude glavno računalo, ovako je bez smisla, osim ako ga misliš koristiti za office, Skype i FB.
Što se upgrade dijela tiče, baci oko ovdje.
Što točno radiš na računalu i koja mu je namjena?
Jesi ti onaj što je kupovao iMac nedavno? 
Taj low end MBP, nažalost nemože poslužiti za ništa naročito, ja sam notebook sa mrvicu jačim procesorom i SB arhitekturom i ozbiljnom grafičkom platio 4.299 kn, plus em što ima 15.6" ekranskog prostora, em ima veću rezoluciju, i nosim ga bez problema kamo treba, tako da stvarno neznam što će ti taj MBP. Ako baš želiš prenosivost onda idi na Air, ili ti taj MBP nek nebude glavno računalo, ovako je bez smisla, osim ako ga misliš koristiti za office, Skype i FB.
Što se upgrade dijela tiče, baci oko ovdje.
Što točno radiš na računalu i koja mu je namjena?
Da ja sam mislio kupiti imac :P. Ali htio bih mac ali bolji gaming komp bi bio takoder dobar. Mislim da cu upgradeat pc, pa napravim i hackintosh, a onda kad skupim nesto novaca kupim si pravi mac.
Može ovako? Prvo odluči za što ćeš koristiti računalo. Vidim da ciljaš na gaming, onda zaboravi Apple, napravi upgrade trenutnog računala, ili za iznos od 10 000 koji spominješ kupiš odličnu konfiguraciju za igranje. Isto tako ne vidim razlog zašto bi stavljao Mac OS na PC.
Može ovako? Prvo odluči za što ćeš koristiti računalo. Vidim da ciljaš na gaming, onda zaboravi Apple, napravi upgrade trenutnog računala, ili za iznos od 10 000 koji spominješ kupiš odličnu konfiguraciju za igranje. Isto tako ne vidim razlog zašto bi stavljao Mac OS na PC.
Slažem se, neka si upgrada računalo za te pare, može imati zvijer.
A dualboot je sasvim u redu sa OS X, kod mene se aplikacije mnogo manje, tj ne ruše se na OS X za razliku od Windowsa.
Za što misliš koristiti računalo? I da li trebaš kompletnu periferiju ili samo računalo (kantu)?