Interesira me tv kartica za laptop ,a ujedno da se može koristiti i na stolnom računalu. Cijena oko 300kn.
Ima li korisnika, pa da čujem iskistva.
Interesira me tv kartica za laptop ,a ujedno da se može koristiti i na stolnom računalu. Cijena oko 300kn.
Ima li korisnika, pa da čujem iskistva.
Vidim da si ti koristio tv karticu 7000 i da si jako zadovoljan sa njom. Ova 7200, nadam se da je isto tako dobra ,ako ne i bolja jer je noviji model.
Volio bi čuti mišljenja još korisnika nekih drgih tv kartica. Ali izgleda ,da ih je malo.
Ja imam MSI Digi Vox mini II v3.0. Platio sam je oko 200 kn.
Radi na stolnom i na laptopu bez problema. Odlična je. 
AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HD, definitivno najbolja usb tv kartica po meni
koja je razlika između Avermediinog modela i Gigabytovog modela...može li Gigabytov model prikazivat analogni i digitalni signal?
da..imaš pravo...još malo i analogni ode u prošlost... a ima još kakvih bitnih tehničkih razlika između ta dva modela? jer mislim si uzet jednu od tih dvije pa..
Svaka vam čast na pomoći, ali nijedna od tih kartica mi ne odgovara.
Gigabyt u7200 - nema analogni signal, koji još uvijek koristimo u Hrvatskoj na veliko..
Msi gigivox se više ne proizvodi (nema je u prodaji).
Avermedia mi je preskupa (tražio sam do 300kn).
Ako ima još koji korisnik sličnih tv-kartica volio bi čuti i njegova iskustva.
Pozdrav ekipa, evo ja imam par pitanja u vezi USB DVB-T kartica pa ako mi možete odogovoriti:
1. Vidim da se stalno priča o nekakvoj anteni, pa me zanima (pošto mi se stvarno npr. sa laptopom ne vuče neka antena okolo) dali postoji USB rješenje koje ima ili u sebi ili na sebi instaliranu antenu (što manju).
2. Zanima me dali striknto (ili postoji neka od USB DVB-T kartica) moram koristiti softver (aplikaciju za gledanje sadržaja) njihov ili mogu nekako natjerati da gledam kroz npr. Windows Media Player ili GOMTV ili neki treći media player?
3. Na kraju - u svakom slučaju treba mi preporuka kartice najbolje koju mogu kupiti ali zato želim da mi je slika čista kao suza i da je stvarno kvaliteta na razini.
Hvala.