Snizenje cijena u adm.hr-u??

poruka: 17
|
čitano: 4.828
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

sastavio sam konfu tamo,..prvo je ispalo 3870kn,..sve ok,.sutra narucujem,..i ja se malo zezam,..pregledavam,..onak znate vec,..i sjetim se da trebam kupit termalnu pastu,..

u tom trenutku kad sam stavio termalnu pastu u kosaricu sa 3870kn iznos je pao na 3134kn,..odem vidit da li se nesto nije obrisalo il tako nesto,..provjerim,..sve je tamo

osim toga sto je cijena procesora pala sa 530kn na 450kn, grafa sa 1430kn na 1050kn i sve ostalo,..i to odjedanput,..ovo jeli adm u sekundi pojeftinio il sta??

prije pada cijena: http://imgur.com/2fvmUOl

poslje pada cijena: http://imgur.com/kKjg27e

jel mi moze tko objasnit???

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
15 godina

manja cijena je cijena bez pdv-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa nema druge cijene...samo ta

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i vidim da je cijena svega pala,..tj razer abyssus je 260kn?? wtf

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
15 godina

vjerojatno si registriran pa zato

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

registrio sam se prije 20 dana,..kad sam prvi put vamo pito da mi sastavite konfu,..hah,..bolje da cutim,..jer mi ostavlja jos 500kn prostora ovaka situacija lol,..

Nema labavo...xDD
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 12:11 (NeroX).

0 0 hvala 0
15 godina

ma ne ostalja ti ništa. odlogiraj se pa ćeš vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

-.- yess,..3870 :O

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Počinju svi polako spuštati cijene da se rješe zaliha,od 1.7. će biti vrlo interesantno {#}

0 3 hvala 0
18 godina

Oooo,da. Nema vise deranja kože. Naprimjer cijena vani graficke 400 eura,a kod nas ista ta graficka 4500 kn. Problem je sto imamo najveci PDV u evropi druga davanja i jos sve uvozimo,tako da ce mnogi propasti jer nijedan web shop ne moze konkurirati inozemnim cijenama,pa ce vjerovatno svi narucivati izvana.Jedino bi garancija mogla biti problem,ali koliko vidim svi imaju svoje servise u HR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Snizenje cijena u adm.hr-u??

Cekaj, kako ces npr narucivati izvanka pa koliko ce te doci postarina i pdv moras platit?

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
protjeran
Romano kaže...

Oooo,da. Nema vise deranja kože. Naprimjer cijena vani graficke 400 eura,a kod nas ista ta graficka 4500 kn. Problem je sto imamo najveci PDV u evropi druga davanja i jos sve uvozimo,tako da ce mnogi propasti jer nijedan web shop ne moze konkurirati inozemnim cijenama,pa ce vjerovatno svi narucivati izvana.Jedino bi garancija mogla biti problem,ali koliko vidim svi imaju svoje servise u HR.

Tebe muči jednostavna logika,da više neće biti carine,pedeveja za robu iz Junije?

Dakle,ono što sam htio reći je jako složeno-odem i kupim vani..

ili naručim pa mi pošalju...ili nazovem nekog pa mi pošalje..Stvarno..samo se vi držite domaćih dućana..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 14:30 (redneck).
18 godina

Ne kuzim sta pricas?! Kakva mene logika muci ?Fino sam napisao,kad se 1.7 udje sluzbeno u EU nema vise placanja carine niti PDV-a.Stigne ti na kucnu adresu kao da si narucio iz HR.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pa cekaj moras nesto platiti.... samo postarinu?

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
protjeran
Romano kaže...

Ne kuzim sta pricas?! Kakva mene logika muci ?Fino sam napisao,kad se 1.7 udje sluzbeno u EU nema vise placanja carine niti PDV-a.Stigne ti na kucnu adresu kao da si narucio iz HR.

isprike..

@DB12..da,samo poštarinu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 15:56 (redneck).
13 godina
protjeran

5,500kn -> http://www.one.de/shop/computer-systeme-one-gaming-pc-c-128_238.html  +3 igre   sad je pitanje kolika je postarina ovoga od njemacke :)

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
protjeran

Pošalji im mail i pitaj,usput koje sve pekiđ servise koriste..naravno to su oni internacionalni..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice