Očekuju li se kakva "blagdanska" sniženja što se tiče računalnih komponenti(CPU,GPU,MOBO) ili je to to što se tiče cijena? Za tjedan ili 2 sam planirao uzeti konfu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za tjedan ili dva će blagdanska sniženja već biti gotova. Jedino ako bude kakvih popusta za pravoslavni Božić
Neznam iskreno cekam i ja popuste tu je evo jos malo pa bozic.
Kolko pretrazujem gledam al ni traga ni glasa po tim web shopovima malo sam skeptican na te popuste.
Ako ih i bude to ce biti mozda neki mali popusti neznatni il sam mozda u krivu.
Za dva tjedna ce ti bit mozda malo i prekasno ta kupovina jer ce proci bozic nova godina.
Ma ni ja nisam očekivao jer gledam cijene nekih stvari skoro mjesec dana i nisam vidio značajne pomake, ali pitam zato što nisam do sada bio na ovom tržištu, pa nisam siguran kako točno stvari funkcioniraju. Bio sam u adm-u prije par tjedana kupovao tipkovnicu i usput pitao tamo oko tih popusta za Božić. Prodavač je bio prilično skeptičan da bi se išta moglo sniziti :D Al' ne škodi provjeriti još jednom.
Ja vec pratim jedno 2 mjeseca komponente za sebe ono sto si zelim kupiti ili je otislo gore za nekih 100-150 kn ili se snizilo nekih 40-50 kn sto i nije neko snizenje.
Cijene stalno variraju danas jedna sutra druga cijena.
Nema ti tu pravila. Valjda to sve diktira odnos eura i dolara.
Ono cisto sumnjam da ce biti ikakvih znacajnih popusta sad za ove blagdane.
Hehe, ako pare sjednu na račun, bit će red odriješit kesu što prije onda :D
Ne sićam se ja da je ikada bilo blagdanskih popusta na komponente pogotovo one popularnije.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Dobar primjer za to ti recimo moze biti i7 6700k znaci kad je dosao u hr trgovine mislim da je bio najjeftiniji 3089 kn u adm-u a sad je oko 3750 kn hgspot protis adm skoro 4000 kn.
Ako kupujes kupi odma jer neisplati se odugovlacenje.
Sad sam i ja to skuzio al jbg sad je kasno al opet dobro je to sto moj procesor nije toliko otisao u nebesa koliko je skylake 600 kn nije mala stvar.
Moj procesor koji mislim uzimat je recimo nekih 150-180 kn otiso gore u odnosu prije nekih 2 mjeseca.