Složite mi komp :) zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Složite mi komp :)

Pozdrav,

stavio sam temu u gotove konfiguracije, ali mi je mod zaključao. Ovim putem se ispričavam F1-IVO ako opet kršim pravila, ali molim vas da mi samo lijepo sastavite konfu do 6000 kn (uključujući monitor). Recite gdje to mogu sastaviti i koliko me košta. Hvala! {#}

P.S. Naravno konfa je za gaming ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Složite mi komp :)

Bilo bi dobro da napišeš koju veličinu ekrana preferiraš, da li trebaš periferiju ili samo kutiju i monitor, da li preveriraš intel, amd, nvidiu ili ti je svejedno? Jel ti bitan izgled kućišta, pleksi sa strane itd...? Da li bi clockao?

Lakše je ljudima složiti nešto kada znaju na šta trebaju paziti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Složite mi komp :)

Da ti odgovorim Vash:

1. Ekran je dovoljan 19"

2. Trebam samo kutiju i monitor

3. Intel ili AMD svejedno, koji se vi dogovorite da je bolji :)

4. Grafa također

5. Izgled kućišta uopće nije bitan (bitno je da nije šlampav, tj. da nema nekakve naopake USB utore, kao moj bivši)

6. Ne bi clockao

Evo, čisto da vidim još neku alternativu, iako je teo7 složio jako dobro :)

17 godina
neaktivan
Stryker kaže...

Pozdrav,

stavio sam temu u gotove konfiguracije, ali mi je mod zaključao. Ovim putem se ispričavam F1-IVO ako opet kršim pravila, ali molim vas da mi samo lijepo sastavite konfu do 6000 kn (uključujući monitor). Recite gdje to mogu sastaviti i koliko me košta. Hvala! {#}

P.S. Naravno konfa je za gaming ;)

A ja pišem na kineskom ili?!

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=konfa+do+6000+kn&ss=t&sa=&t=95197&f=75&sort=act

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan

Hvala ti teo, zanima me samo dali bi ta konfa pokretala Battlefield: Bad Company 2 u high detaljima? Ili Starcraft 2? I ovaj proc, kojem Intelovu je sličan (čisto radi predočenja)?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice