Stari pc mi je naglo krepao pa nisam baš naj s novcima, max budžet je stoga negdje 3500 kn. Znam da od toga neće sad se izrodit čudo, ali ja sam ionako više tip za WOW i Aion, nisam opterećen pogonit Crysis u max detaljima u 1080p... Znači neki laganiji gaming... Još neke od igara koje bih odigrao: Oblivion, Mass effect 2, Split/second itd. Da radi u 1280x1024 na max ja presretan, siguran sam da je to moguće...
Bitno mi je da konfiguracija koristi nova sučelja, znači PCIe 2.0 koliko sam skužio, DDR3 memoriju i podržava najnovije procesore (znači AM3 za AMD, Intel baš ne pratim) čisto da mogu kasnije nadogradit kak spada... Bitno je da ima 2x2gb ddr3 ram (hoću odmah od starta imat 4gb ram, neznam jel vrijedi kao za ddr2 da je bolje dvije iste ploče po 2gb umjesto jedna po 4gb pa to neću odlučivat), hard disk mi netreba veći od 500 gb, iskreno može i manji jer onda nemoram tražiti neki sa 32 mb cache, već je 16 mb dovoljno da bude optimalno brz... Ugl. radije manji hdd i više para za ostalo, ionak ne planiram na njega spremat hrpu stvari i imam doma 250 gb eksterni... Monitor i ostalu periferiju imam... Eto, pomagajte!:)
EDIT: Preferirani dućan je adm jer koliko vidim su ok, no nije obavezno iz razloga što možda neki drugi imaju dostupne isplativije komponente! No samo neka bude ok dućan di će ljubazno i efikasno složit i poslat...