Imam Asus 8800 gts 512 !
Nemogu nabaviti istu , a stvio bi ih u SLI !
Da li za SLI moraju biti potpuno identicne kartice ili ne moraju ?
Hvala !!
Imam Asus 8800 gts 512 !
Hvala !!
Moraju biti iste.
Takoder trebas imati i maticnu koja podrzava sli.
Imam Asus 8800 gts 512 !
Hvala !!
Sve mora biti isto... Proizvođač, RAM...
Mislim da prethodni odgovori nisu tačni. Bitno je da u pitanju bude isti model, dakle 8800GTS 512MB, a proizvođač nije važan (ogroman broj kartica se ionako razlikuje samo po nalepnici na hladnjaku).
EDIT: Proguglah malo, definitivno se mogu mešati kartice različitih proizvođača ako je u pitanju isti model, samo, kako ovde videh, treba obratiti pažnju i na to da li neka od kartica radi na nestandardnim frekvencijama. Ukoliko je to slučaj, sporiju treba staviti u primarni PCI-E slot (skoro uvek gornji) i stvar radi. 
Glavno je da je 8800 gts 512 mb proizvodac nije bitan i gledaj da rade na istom taktu. Ja imam 3dclub 9800gtx i gigabyte 9800gtx u sli i nemam nikakve probleme.
Meni svi rekli da i proizvođač mora bit isti...
Nije istina vidis iz mog primjera.
Mislim da prethodni odgovori nisu tačni. Bitno je da u pitanju bude isti model, dakle 8800GTS 512MB, a proizvođač nije važan (ogroman broj kartica se ionako razlikuje samo po nalepnici na hladnjaku).
Meni svi rekli da i proizvođač mora bit isti...

Što se memorije tiče ja sam na SLI forumu čitao da za kartice sa dvije različite memorije moraš tweakati registry. Nisam čitao u detalje jer me nije zanimalo, ionako ti se više isplati imati dvije kartice sa istom količinom memorije.
A to da možeš miješati kartice različitih proizvođača ti mogu ja potvrditi, upravo sam jučer složio SLI od Point of view i Club 3D 8800 GT kartica i sve radi.
Pogledaj malo i na ovom forumu... SLI/Crossfire tema