Slažem frendu komp

poruka: 25
|
čitano: 1.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: jel dobro

SuperSmijeh

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan

proc i nije za igre bas.

graficka je malo slaba za te novce

napajanje overkill

maticna moze nesto slabija (citaj "jeftinija")

treba optiku?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
Slažem frendu komp

Mijenjaj napajanje stavi CX400W jer bi sasvim dobro držalo tu konfu. I ja bih radije išao na AM3 konfu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slažem frendu komp

Mogao bi puno bolji PC kupit' ako bi se okrenuo ka AMD-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Slažem frendu komp

prevelike pare za proc,slaba grafička,prejako napajanje evo jedna prava gamerska konfa za 4000kn

MATIČNA:Gigabyte MA770T-UD3P, AMD 770+SB710, S. AM3, 6xSATA RAID, DDR3

PROCESOR:AMD Athlon II X4 620, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W

RAM:DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE

GRAFIČKA:Sapphire HD 5770, 1GB GDDR5 128bit, Dual DVI + HDMI, PCI X

HDD:HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3

NAPAJANJE:FORTRON 500W, Aktivni PFC, BlueStorm II, 12cm vent

Sve ukupno je 4313kn ovo bi mu bilo najbolje za nove igre na high !

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Slažem frendu komp
grb1tj kaže...

Mogao bi puno bolji PC kupit' ako bi se okrenuo ka AMD-u.

ev moja konfa bi mu bila najbolji izbor ima quada,4gige ddr3,hd5770

16 godina
kanta kaže...

pozdrav ljudi.neki me dan zamolio frend da mu složim komp za nekih 4000 kn u adm-u a da vrti sve nove igre

Ovo što si složio izađe 4840kn, a nije isplativo. Evo ja sam ti sastavio jednu bolju. S tim, da kad stigne i mogne, kasnije ubaci još jedan keks od 2gb rama. Cijena ovoga je 4900kn.

-Asrock M3A770DE, AM3

-AMD Phenom II x4 955 black edition

-Kingmax DDR3 2gb 1333mhz

-Sapphire HD5850 1gb GDDR5

-Samsung 500gb F3

-Corsair VX450

15 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
kanta kaže...

pozdrav ljudi.neki me dan zamolio frend da mu složim komp za nekih 4000 kn u adm-u a da vrti sve nove igre

Ovo što si složio izađe 4840kn, a nije isplativo. Evo ja sam ti sastavio jednu bolju. S tim, da kad stigne i mogne, kasnije ubaci još jedan keks od 2gb rama. Cijena ovoga je 4900kn.

-Asrock M3A770DE, AM3

-AMD Phenom II x4 955 black edition

-Kingmax DDR3 2gb 1333mhz

-Sapphire HD5850 1gb GDDR5

-Samsung 500gb F3

-Corsair VX450

ovo je isto super konfa (msm na konfu z.plesa) alii zašto je cilj uzeti HDD 500gb kad bi 250 eventualno 320gb zadovoljilo sve potrebe,bolje bi bilo da sad uzme neki jeftini od 250gb,smanji na pehnoma 945 (isti kao 955 samo malko sporiji u 300-400mhz razlika)iii 450w mm nije to baš dovoljno za hd 5850,phe 955,2gb ddr3 a ti si rekao da stavi još 2 kasnije mmm uzmi HX 550W malo mi je rizično ovo 450,post je malko teže za shvatiti nadam se da ste razumili

16 godina
neaktivan
kanta kaže...

pozdrav ljudi.neki me dan zamolio frend da mu složim komp za nekih 4000 kn u adm-u a da vrti sve nove igre..pa me zanima el ovo dobar odabir:

kućište ima..unaprijed hvala

2x si stavio link od matične..

uglavnom, slaba konfa za te novce...

amd ide u tu konfu definitivno!

16 godina
protjeran
Slažem frendu komp

kažete amd za te novce ha... moglo bi se i to skrpat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kanta kaže...

kažete amd za te novce ha... moglo bi se i to skrpat

krpat je kriva rijec u ovom slucaju.

unutar tog budžeta se krpa Intel dok AMD ulazi glatkoBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
andrmoljac_heh kaže...

ovo je isto super konfa (msm na konfu z.plesa) alii zašto je cilj uzeti HDD 500gb kad bi 250 eventualno 320gb zadovoljilo sve potrebe,bolje bi bilo da sad uzme neki jeftini od 250gb,smanji na pehnoma 945 (isti kao 955 samo malko sporiji u 300-400mhz razlika)iii 450w mm nije to baš dovoljno za hd 5850,phe 955,2gb ddr3 a ti si rekao da stavi još 2 kasnije mmm uzmi HX 550W malo mi je rizično ovo 450,post je malko teže za shvatiti nadam se da ste razumili

Ovolko gluposti u životu nisam pročitao. Tebe je čovječe stvarno teško skužit, a ponekad imam osječaj da stvarno ne znaš što pričaš.....

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

hhahah, zato i je dobio suspenziju..gluposti piše..u postu piše svoja razmišljanjaSmijeh

16 godina
protjeran
Slažem frendu komp

mislim da je ova što ju je andrmoljac_heh složio sasvim dobra za tu lovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kanta kaže...

mislim da je ova što ju je andrmoljac_heh složio sasvim dobra za tu lovu

Dobro pogledaj ovu što sam ja složio. Skuplja 60kn od tvoje, a jača itekako i od tvoje i od ove što je moljac složio. Samo, kažem ti, u budučnosti kad se stigne stavi se još jedan keks od 2gb.

16 godina
andrmoljac_heh kaže...

Šutim

dosta 250 giga????? 26.2 izlazi igra Napoleon Total War,pogledaj specifikacije

Recommended system requirements:
• ...
• ...
• 38 GB of free hard disk space;
• ...
• ...
• ...

Masu igara imam koje zauzimaju sa pečevima i sejvovima 15 giga uz to filmove i instalacije razno razne....i eto ti 300 gb nabrzaka.ma bez 500gb ni ne rezmišljat.

16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Dobro pogledaj ovu što sam ja složio. Skuplja 60kn od tvoje, a jača itekako i od tvoje i od ove što je moljac složio. Samo, kažem ti, u budučnosti kad se stigne stavi se još jedan keks od 2gb.

skuplja je 600 kn a ne 60

16 godina
protjeran

znam da je 250 malo zato manje diskove od 500 nisam ni gledao

17 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
andrmoljac_heh kaže...

Šutim

dosta 250 giga????? 26.2 izlazi igra Napoleon Total War,pogledaj specifikacije

Recommended system requirements:
• ...
• ...
• 38 GB of free hard disk space;
• ...
• ...
• ...

Masu igara imam koje zauzimaju sa pečevima i sejvovima 15 giga uz to filmove i instalacije razno razne....i eto ti 300 gb nabrzaka.ma bez 500gb ni ne rezmišljat.

Koji je tebi kakih 38 gb?? LINK izvora

Napoleon Total war has reasonable requirements, which is only to be expected considering it is built on Empire Total War's engine.

The biggest surprise is the 4GB RAM recommended requirement on Vista/7. God bless XP, how we miss your sleek ways

Minimum:
          o OS:Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
          o Processor: 2.3 GHz CPU with SSE2
          o Memory: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
          o Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU
          o DirectX®: DirectX® 9.0c
          o Hard Drive: 15 GB free space

Recommended:
          o OS: Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
          o Processor: 2.6 GHz Dual Core CPU
          o Memory: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
          o Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 3 compatible GPU
          o DirectX®: DirectX® 9.0c
          o Hard Drive: 15 GB free space

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
16 godina
kanta kaže..

skuplja je 600 kn a ne 60

Ona što si je ti složio u prvom postu košta 4840kn, a ova što sam ja složio košta 4900kn (razlika je 60kn), a ova što ju je moljas složio je prilično jeftinija ali ima isto tako i dosta lošiju grafu, isto tako i procesor, mada je također itekako dobra. Ali kažem ti, složio sam otprilike za slične novce ko i ti, ali vjerovatno najbolje što možeš za te novce ubostNamigiva

16 godina
protjeran

aha sori ja sam mislio da ti misliš na moljćevu

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Gle..imam igru na hardu tak da znam o čemu pričam.a pri instalaciju AvP mi je tražio free 32 gb mjesta :D

16 godina
protjeran

ma ti nas zaje....š el tak???

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Gle..imam igru na hardu tak da znam o čemu pričam.a pri instalaciju AvP mi je tražio free 32 gb mjesta :D

Kako 32 kad zauzima 15.2??

...something diabolic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice