Pozdrav!
Molio bih pomoć oko slaganja konfiguracije bez periferije.
Ako se za 100-200 kn više može dobiti nešto što nije marginalno korisnije slobodno ubacite:)
Ako je moguće klonite se Nvidie jer mi je sadašnja 8600gts radila velike probleme
Pozdrav!
Molio bih pomoć oko slaganja konfiguracije bez periferije.
Ako se za 100-200 kn više može dobiti nešto što nije marginalno korisnije slobodno ubacite:)
Ako je moguće klonite se Nvidie jer mi je sadašnja 8600gts radila velike probleme
Lose napajanje, CX serija nije bas najbolja
vx450 bi bilo najbolje napajanje za konfu od 4500-5000 kn
problem je taj sta cx430, 500 i 600 nemaju 80+ certifikat, no daleko od toga da su to losa napajanja. a tesko je u tu konfu ugurati dobar proc, ploci napjanje i grafu.
Lose napajanje, CX serija nije bas najbolja
vx450 bi bilo najbolje napajanje za konfu od 4500-5000 kn
napajanje je sasvim dovoljno, normalno da je vx serija jača i bolja (zato i postoji razlika u cijeni)
za ove novce ne može bolje, to je max što se može dobiti
jedina druga opcija je da stavi hd6850 i vx450
Ja sam mu stavio lošije kućište. jednu pločicu RAM-a pa jaču grafičku karticu i bolje napajanje:P
Hvala svima na sugestijama!
Hvala svima na sugestijama!
Ajde neka bude još ovo, pa možda treća srećaxD
Beat this!
mislim da ipak nije graficka najjaca karika u cijelom kompu, ti to dobro znas stoncine :D
i koju ces uzet onda?
mislim da ipak nije graficka najjaca karika u cijelom kompu, ti to dobro znas stoncine :D
Za igre jest najbitnija. Samo njegov CPU nije bottleneck ni sa GTX580!
Ipak je P II 955 BE jači od Q6600 barem 20-30%, a meni bi ta GTX560 koju sam mu stavio bila taman
M3A770DE je dobra ploca ako ne namjerava OC.
ADM:
ASRock 770 Extreme3
AMD Phenom II x4 955BE
DDR3 2x2GB Kingmax 1333MHz CL9
Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5
WD Caviar Blue 500GB
Sea Sonic S12 II 430w
LG GH22NS
Ukupno: 4.703,01Kn
Kuciste je iz Linksa jer u ADMu nema bas neke ponude.. Na tvom mjestu bih ja ovo uzeo jer od ovog se moze tesko bolje slozit (sa ATi karticom, jer kazes da neces nVidiu).. 
sa tom serijom kartica su znali biti cesti problemi. ne znam zasto nebi vise htio imat nvidiu ako je jaca, pogotovo za tih 1800kn kolko se ulaze u karticu
Evo da vas još malo zagnjavim, dali je za ovu konfiguraciju dovoljno ovo napajanje ili treba snažnije?
Treba li neku od komponenti zamjeniti zbog kompatibilnosti?
mislim da bi trebalo drzati napajanje, mada ni ono 520w za 80kn vise nije na odmet...ne znam da li se mozes rastegnuti, al ja bi radije na tvom mjestu uzeo 770extreme3, mislim da ti je to 100kn vise, al vidim da si vec isao van limita...