Pozdrav, zanima me najbolja konfiguracija za server po cijeni od 600 USD (Americkih Dolara).
Biti ce koristen za hostanje virtualnih servera i igrica.
Trenutno mi samo trebaju maticna ploca, procesor i radna memorija, kupio bi ih u Hrvatskoj i ako netko zna koliko bi kostalo da ih posaljem preko poste u Norvesku?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, zanima me najbolja konfiguracija za server po cijeni od 600 USD (Americkih Dolara).
Biti ce koristen za hostanje virtualnih servera i igrica.
Trenutno mi samo trebaju maticna ploca, procesor i radna memorija, kupio bi ih u Hrvatskoj i ako netko zna koliko bi kostalo da ih posaljem preko poste u Norvesku?
Ako želiš hostati VPS-ove nemožeš hostati gameservere tj. možeš ali onda ti server neće davati dobre rezultate...Ili koristi za VPS hosting ili za Gamehosting
Nebitno. Imas kakvih prijedloga, budzet mi je sada 700 dolara.
Jesi li uračunao i druge troškove u to. Bržu vezu, potrošnju struje 24/7, ako si privatni pretplatnik na T-Comu morao bi uzeti i multi office uslugu (+300kn/mj). Možda je za osnovne potrebe bolje unajmiti server. Ako ga želiš držati u kući/stanu možda je bolje koristiti neki manji, tiši PC.
Razmisli trebali ti stvarno pravi server. Sry ako sam krivo shvatio, pa stvarno znaš što, i zašto ti treba.
Nebitno. Imas kakvih prijedloga, budzet mi je sada 700 dolara.
vidjet ćeš kad kreneš hostat da ti neće radit kako si si zamislio
Jesi li uračunao i druge troškove u to. Bržu vezu, potrošnju struje 24/7, ako si privatni pretplatnik na T-Comu morao bi uzeti i multi office uslugu (+300kn/mj). Možda je za osnovne potrebe bolje unajmiti server. Ako ga želiš držati u kući/stanu možda je bolje koristiti neki manji, tiši PC.
Razmisli trebali ti stvarno pravi server. Sry ako sam krivo shvatio, pa stvarno znaš što, i zašto ti treba.
Nevermind, racunala su kupljena.
Moji "data centri" se nalaze u Norveškoj, Njemačkoj i Rumunjskoj. Uzeo sam nekoliko HP Prolianta.
Hvala svima.
tko tu koga