Evo nakon dugog razmatranja i savjetovanja na ovom forumu kupio sam novi monitor Samsung T260 i kuciste big tower CoolerMaster HAF 932... Pa rekoh da stavim par slikica kak to izgleda
Ispricavam se zbog losije kvalitete slika!!!
Evo nakon dugog razmatranja i savjetovanja na ovom forumu kupio sam novi monitor Samsung T260 i kuciste big tower CoolerMaster HAF 932... Pa rekoh da stavim par slikica kak to izgleda
Ispricavam se zbog losije kvalitete slika!!!
lijepo al malo bijela przilica bode oci...
Onak ne znam što je ovdje za pohvalu. Ne izgleda kućište uopće atraktivno, a kanta je solidna imaju ljudi na ovom forumu i bolje pa se ne hvala hm...
Nice, šteta što prža nije crna !
Onak ne znam što je ovdje za pohvalu. Ne izgleda kućište uopće atraktivno, a kanta je solidna imaju ljudi na ovom forumu i bolje pa se ne hvala hm...

Jaoo lik, brzo izbaci tu bijelu pržilicu i stavi crnu, ko šaka u oko, nije da te hoću izbedirati, ali stvarno.
Ili ako ne, skokni u autodijelovi dućan kupi crni mat sprej pa pofarbaj na crno (naravno zaštiti ostatak pržilice najlonom i nemoj je farbat u kućištu).
Dobro izgleda. Šteta što pržilica nije crna.
Nice, šteta što prža nije crna !

Ne izgleda kućište uopće atraktivno
Pokazao bih i kak izgleda iznutra ali ovi iz hgshrota mi drze moju GTX280 na reklamaciji vec tri tjedna pa unutra jadna GF 8600 GTS :)))))))))))))
onda sprej i farbaj u crno....jer ovako ćeš ostati bez očiju...inače kućište i monitor odlični!
kućište mi je skroz ludo osim pržilice(koja je bijele a trebala bi biti crne boje)
Evo kad ste navalili za prvu ruku , bijelo vise nije bijelo...
Lijepo ofarbano flomasterom, kuciste i monitor su super, stvarno nice
To cura pofarbala, kaze kad vec ne da pare za novu przu onda bar moze pofarbati staru...
Evo kad ste navalili za prvu ruku , bijelo vise nije bijelo...
Evo jos jedna novost, takoder moj ponos
...

Evo jos jedna novost, takoder moj ponos
...
Bolje ti postaj ovdje curu pa da ti vidimo ˝ponos˝
Bolje ti postaj ovdje curu pa da ti vidimo ˝ponos˝
...Bolje ti postaj ovdje curu pa da ti vidimo ˝ponos˝
...Trebat ce mi...
E, a kakvi su ti to sve DVDovi u spindlovima sa strane na stolu? Sigurno razni backupovi originalnih naslova hehehe 
E, a kakvi su ti to sve DVDovi u spindlovima sa strane na stolu? Sigurno razni backupovi originalnih naslova hehehe 

Ne izgleda kućište uopće atraktivno