Savjeti za gotovu konfu 3k kn.

poruka: 13
|
čitano: 1.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
savjeti za gotovu konfu 3k kn.

pozdrav. situacija je ovakva: friend ima staru pilu, athlon 1600+, 512 mb ram, 7600gs... i odlucio se na kupovinu novog racunala, s tim da racunalo mora biti gotova konfa!

i odluka je pala na ovu gotovu konfu iz (nesto mi ne radi editor (opera 11.10) pa cu link ovako staviti) http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-x2-260-extreme-

amd-athlon-ii-x2-260-32ghz-4gb-500gb-ati-radeon-hd5670-ddr5-1gb/IN250G 

zanimaju me vasa misljenja o konfi i o toj trgovini i servisu? i ako netko ima prijedlog za nesto bolje tog cijenovnog ranga a da je zemaljska trgovina i moze na rate, kreditna 

kartica, jer se racunalo kupuje sutra. friend je nestrpljiv! covjek hoce novu konfu :) 

pod konfom mislim samo na konfu, znaci bez periferije, monitora i tak...

pa ako netko ima kakvih ideja ili savjeta u vezi kupnje iste bio bih zahvalan.

edit: prebacio se na chrome pa cu probat to normalno linkat - konfa

edit2: bas razgovaram s friendom oko te naljepnice iza, kaj s tom naljepnicom? jel se to smije skinuti da se ocisti od prasine? ili se gubi garancija? 

nesto je pricao kolega forumas Don Kihoty da oni u servisu popisu serijske br. komponenti pa se stranica smije otvoriti. sad neznam kakva je praksa u drugim trgovinama/servisima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 23:19 (Yoroshii Takeshi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: savjeti za gotovu konfu 3k kn.

SIgurno se može uzet bolje za te dijelove ako sklopiš sam i kupuješ po dijelovima!

16 godina

Neka naruči po komponentama u ADMu(ima konfi mali milijun na forumu) i besplatno će mu sastaviti, kao da je kupio gotovi komp.

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ASRock 770 Extreme 3

Athlon II x3 450

2x2Gb KingMax DDR3 1333Mhz

WD Blue 500Gb SATA3

Sapphire HD6850

XFX 450W

CoolerMaster Elite 370

3,370 KN ADM

Definitivno se isplati :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 23:15 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Yoroshii Takeshi kaže...

pozdrav. situacija je ovakva: friend ima staru pilu, athlon 1600+, 512 mb ram, 7600gs... i odlucio se na kupovinu novog racunala, s tim da racunalo mora biti gotova konfa!

i odluka je pala na ovu gotovu konfu iz (nesto mi ne radi editor (opera 11.10) pa cu link ovako staviti) http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-x2-260-extreme-

amd-athlon-ii-x2-260-32ghz-4gb-500gb-ati-radeon-hd5670-ddr5-1gb/IN250G 

zanimaju me vasa misljenja o konfi i o toj trgovini i servisu? i ako netko ima prijedlog za nesto bolje tog cijenovnog ranga a da je zemaljska trgovina i moze na rate, kreditna 

kartica, jer se racunalo kupuje sutra. friend je nestrpljiv! covjek hoce novu konfu :) 

pod konfom mislim samo na konfu, znaci bez periferije, monitora i tak...

pa ako netko ima kakvih ideja ili savjeta u vezi kupnje iste bio bih zahvalan.

edit: prebacio se na chrome pa cu probat to normalno linkat - konfa

Evo ti prijedlog !

CPU Phenom X4 955BE

MBO M3A770DE

Grfa XFX HD 5770

RAM DDR3 4GB

pržilica za 150 kn (svejedno koja )

kučište isto ko to iz tvog prijedloga

Ovaj komp je oko 3150 kn u  ADMU, i bolji je od tog za 3 svjetlosne godine {#}. Jedino možda što bi trebalo iće neko normalno napajanje, jel ipak sam stavi super  procesor i normlanu grafu pa bi mu to bilo još extra 300 kn ali bolje za sigurnost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 23:17 (itomic009).
16 godina
neaktivan

da, slazem se da je svaka od te dvije konfe kaj ste predlozili bolja, znaci ADM? najvjerovatnije ce i biti takva neka kombinacija jer je friend iz dubrave a ta poslovnica ADM-a je na jordanovcu pa mu je blizu.

zanima me nacin placanja i vrijeme za koje bi oni slozili to, jer sam vec napomenuo da je friend nestrpljiv i totalno ga kuzim {#}

jel bi se dalo kome linkat te sve koponente, tak da sutra samo narucimo to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 23:31 (Yoroshii Takeshi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prepiši to na papri pa odite sutra tamo {#}. Neznam koliko ima treba da ti sastave, ali sumnjam da će isti dan.

17 godina
neaktivan
Yoroshii Takeshi kaže...

da, slazem se da je svaka od te dvije konfe kaj ste predlozili bolja, znaci ADM? najvjerovatnije ce i biti takva neka kombinacija jer je friend iz dubrave a ta poslovnica ADM-a je na jordanovcu pa mu je blizu.

zanima me nacin placanja i vrijeme za koje bi oni slozili to, jer sam vec napomenuo da je friend nestrpljiv i totalno ga kuzim {#}

jel bi se dalo kome linkat te sve koponente, tak da sutra samo narucimo to.

Koliko ja znam neće ti oni sastavljat kompjuter ako ne kupiš sve komponente.

15 godina
neaktivan

1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R

1 x MSI 870-C45, AMD 770 + SB710, S. AM3, 6xSATA 3 RAID, DDR3 800/10

1 x Procesor AMD Athlon II X3 450, socket AM3, BOX , 1.5MB cache

1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE

1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3

1 x Coolermaster Elite 310, MIDI, crno-plavo, bez PS

1 x Napajanje XFX Core Edition 80+ 450W PSU - EasyRail technology

1 x GAINWARD GTS450 1024MB GDDR5 128bit, PCI-X 2.0 x16,Core : 783MHz

3.056,47Kn

do 3000, nisam htio ici puno previse iznad budgeta 

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

I ja se zanimam za takvu konfu pa bi htio pitat jel mogu igrat novije naslove (shift 2, metro 2011) na takvim konfama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjeti za gotovu konfu 3k kn.

Možeš, zavisi od rezolucije i grafičkih postavki, neke ćeš moć na višim, neke na nižim  ali ćeš moć igrat sve.

15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas smo bili u tgovini i narucili sve, tak da se to slozi sutra, i malo smo izasli iz zadanih financijskih okvira ali nema veze jer se kupovalo na rate i neke komponente su uzete bolje a neke losije. u globalu mislim da je konfa izbalansirano slozena sto mozemo zahvaliti deckima kaj rade tam u trgovini, i naravno kolegama forumasima (kada konfa dode biti ce puni raport kaj je sve unutra)

mala isprika sto sam otvarao novu temu a ima ih mali milion, al sam si dao za pravo jer eto ne slaze se nova pila svaki dan

{#}

hvala svima na savjetima i imate TU a ovi kaj su si dali truda da potraze to tamo u adm katalogu hvala.

a i drago mi je kaj sam regan tu na forum pa imam koga pitati za savjet, jer smo kupili enterprise od racunala u odnosu na ovu gotovu konfu kaj je friend mislio prvo kupiti.

pa eto sutra je raport koje komponente su unutra, i rekao sam friendu da odvrti neki 24 h. stress test, da vidimo kak to radi, pa ako netko ima neku takvu free aplikaciju nek slobodno stavi link.

eto, uskoro detaljnije, cim vidimo kaj smo kupili...

btw brane duzan si male cevape i ozujsku od limuna jer si me s tom tvojom konfom omeo u grindanju KV-a a fali mi jos <2k exp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice