pozdrav. situacija je ovakva: friend ima staru pilu, athlon 1600+, 512 mb ram, 7600gs... i odlucio se na kupovinu novog racunala, s tim da racunalo mora biti gotova konfa!
i odluka je pala na ovu gotovu konfu iz (nesto mi ne radi editor (opera 11.10) pa cu link ovako staviti) http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-x2-260-extreme-
amd-athlon-ii-x2-260-32ghz-4gb-500gb-ati-radeon-hd5670-ddr5-1gb/IN250G
zanimaju me vasa misljenja o konfi i o toj trgovini i servisu? i ako netko ima prijedlog za nesto bolje tog cijenovnog ranga a da je zemaljska trgovina i moze na rate, kreditna
kartica, jer se racunalo kupuje sutra. friend je nestrpljiv! covjek hoce novu konfu :)
pod konfom mislim samo na konfu, znaci bez periferije, monitora i tak...
pa ako netko ima kakvih ideja ili savjeta u vezi kupnje iste bio bih zahvalan.
edit: prebacio se na chrome pa cu probat to normalno linkat - konfa
edit2: bas razgovaram s friendom oko te naljepnice iza, kaj s tom naljepnicom? jel se to smije skinuti da se ocisti od prasine? ili se gubi garancija?
nesto je pricao kolega forumas Don Kihoty da oni u servisu popisu serijske br. komponenti pa se stranica smije otvoriti. sad neznam kakva je praksa u drugim trgovinama/servisima.

. Jedino možda što bi trebalo iće neko normalno napajanje, jel ipak sam stavi super procesor i normlanu grafu pa bi mu to bilo još extra 300 kn ali bolje za sigurnost.
. Neznam koliko ima treba da ti sastave, ali sumnjam da će isti dan.