Pozdrav svima.
Ovo mi je prvi post na forumu, a do njega je doslo jer me nazalost vrijeme pregazilo sto se tice prepoznavanja koja graficka kartica valja a koja ne. Nekad sam poprilicno dobro baratao tim, i sitnicama koja ide u koji rang, al eto...Nadam se da mi necete zamjeriti ovaj 'hit and run' pristup. Tko zna, mozda se na kraju i zadrzim ovdje.
Dakle, imao sam zelju kupiti u potpunosti cijelu konfiguraciju, al u nedostatku novaca razmisljam da samo uzmem novu graficku, jer imam osjecaj da mi je ova na trenutnoj konfiguraciji 'usko grlo'. Nemam neke previsoke ambicije sto se tice najnovijih igara jer sam svjesan da je za to potrebna cijela nova konfiguracija, nekako mi je cilj odigrati barem The Witcher na ok postavkama, a mozda i Dragon Age, jer vidim da igra i nije previse zahtjevna. Obje igre idu ok na trenutnoj konfiguraciji, na low postavkama. Zelio bih bar medium ostvariti.
Trenutno imam:
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 6600 GT (NGOHQ.com)
Dakle, gledam ponudu na Njuskalu, i rekao bih da mi je 300kn maksimum kojeg bih mogao izdvojiti. Sad, da li je moguce sa 300 kn, na ovoj konfiguraciji, ostvariti moj cilj, i koju biste mi karticu preporucili iz mase ponudjenih?
Eh, jos da mi je otkriti format za unos linkova...:| Otkrio:)