5750 ne može gurat nijednu igru iz 2009/2010 na max pa razmisli malo o tome. Ja bih ti preporučio da si sam složiš konfu i daš u dućanu da ti je sastave ako ne znaš
i puno ćeš bolje proći nego da kupuješ gotove konfe. npr
znam da niije nesto grafička ali košta 850kn pa sam mislio kupiti 2 ali sviđa mi se ova tvoja
Imaš 5870 po cijeni od 1850 kn i GTX 470 po cijeni od 1830kn. Ali onda trebaš i malo jači proc: i5-650 ~1200kn
Znači kad bi dodao 950kn, mogao bi i to imati, a to je onda zbilja super gaming konfa, samo bi u slučaju GTX 470, trebao neć neko 600W napajanje.
Ne razumijem se bas u hardwere, max kolko mogu dati je 5000 kn a treba mi uglavnom za igranje
Imaš 5870 po cijeni od 1850 kn i GTX 470 po cijeni od 1830kn. Ali onda trebaš i malo jači proc: i5-650 ~1200kn
Znači kad bi dodao 950kn, mogao bi i to imati, a to je onda zbilja super gaming konfa, samo bi u slučaju GTX 470, trebao neć neko 600W napajanje.
Nema potrebe za jacim napajanjem od 500 stvarnih wati za 470GTX. ako ce ici na jaci procesor onda definitivno i5 760 za 100kn vise. (ionako ti je ova MB predvidjena za I5 7xx i i7 8xx procesore)
Nema potrebe za jacim napajanjem od 500 stvarnih wati za 470GTX. ako ce ici na jaci procesor onda definitivno i5 760 za 100kn vise. (ionako ti je ova MB predvidjena za I5 7xx i i7 8xx procesore)
Rekao je da mu je budžet 5000kn, i tako sam sastavio.
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...
Izvuci ih za CoolerMaster CM 690... ili CM 690 II
Uzmi ovu konfu.Ima USB 3.0,sata3,4 gb rama.Grrafička je odlična donedanvo je koštalo oko 2700 kn.Matična podržava crossfire i kad ti preformanse jedne 5870 ne budu dovoljno,uzmeš još jednu.Ako misliš da ti 500gb ne bude bili dovoljno uzmi HDD od 1 tb(skuplji je samo 150kn).
LC POWER Pro-919B-kuciste
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...
Cemo davidu rec da konfa ne valja za igranje?
Nego reci mi ti šta će ti komp od 5k kuna?
Ne foldaš,tebi FPS previše važan nije (bar mi se čini),jedino ako hoćeš da ti konfa ne zastari prebrzo.
2. 500 gb hdd niti se ne sali s tim
3. Usb 3.0 mi trenutno ne treba a i nece tako brzo(kupit cu si karticu sa 2x3.0 porta ako bude neophodno)
3. Usb 3.0 mi trenutno ne treba a i nece tako brzo(kupit cu si karticu sa 2x3.0 porta ako bude neophodno)
I rekao je čovjek 4gb rama. Ono je pisalo SATA 3 , 4 GB rama
2. A dobro,meni nije 640 dosta.
3. Vjeruj mi još 2 god ti nece trebati
Napisao sam u 1. postu da si može uzet samsunga od 1tb, a što se tiće usb 3.0 bolje da ga ima.
Komp iz linksa sa 2 grafe ili koju od predlozenih
Uzmi ovu od DUNDALA ako želiš AMD ili moju ako želiš intel(njegova je bolja za gaming)
Napisao sam u 1. postu da si može uzet samsunga od 1tb, a što se tiće usb 3.0 bolje da ga ima.
Ma neka njega ne koristi on previše USB,ako treba za koju godinu nek si kupi bracket.
BTW ja govorim za sebe da mi nije dosta 640GB. Njemu je dosta i 320.
Uzmi onu sa amd procesorom ako hoćeš puno fps-a. Oćeš naručivati iz ADM-a ili hoćeš nešto iz linksa?
zaš bi ga morao formatirati? Kupi si onda neki disk od malo gigabajta na egayu njega koristi kao disk za windozere i njega formatiraj svakih 2-3 tjedna
Da li vi uopće znate što znači formatirati disk?! Preporučljivo je svaka 3 tjedna formatirati ?!
Fotmatiranjem diska se brišu svi podaci na njemu. S_V_I tako da čisto sumnjam da ga svaka 3 tjedna formatirate.
Vjerojatno ste mislili na defragmentaciju...
Da li vi uopće znate što znači formatirati disk?! Preporučljivo je svaka 3 tjedna formatirati ?!
Fotmatiranjem diska se brišu svi podaci na njemu. S_V_I tako da čisto sumnjam da ga svaka 3 tjedna formatirate.
Vjerojatno ste mislili na defragmentaciju...
Ne,i ja i on dobro znamo što je formatiranje. On je to krivo shvatio očito pa misli da treba svakih par tjedana formatirati.
Svaka tri tjedna formatira sistemski disk i reinstalira Windowse.
u novom kompu nemam namjeru format nikad!
u novom kompu nemam namjeru format nikad!
Zašto formatiraš onaj sa podacima? Još veći apsurd od sistemskog diska!
a na disku za podatke mi ne stane 1k***
i daj plz otidi ca s teme nerviras me svaki put kad dodes ja dobim karton
a na disku za podatke mi ne stane 1k***
i daj plz otidi ca s teme nerviras me svaki put kad dodes ja dobim karton
haha pokušavaš nadmašiti matu u pravljenju multiacc-a? 
Oćeš
formatiram ga jer mi se napuni igricama i prog. Koje ne koristim pa mi je jednostavnije fortdmat particiju nego brisat.
A sistemsku particiju fortatiram jer mi se komp nakrca ostacima programa tako da se podize 3 min i uzasno je spor
(imam 160 gb hdd i slab komp)