Radon3

poruka: 42
|
čitano: 2.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Radon3

Molio bi procjenu za Ovu konfiguraciju (Primarna svrha igranje)

-dali se isplati s obzirom na cijenu

-koliko je to dobro za igranje...

HVALA!!!

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Radon3

5750 ne može gurat nijednu igru iz 2009/2010 na max pa razmisli malo o tome. Ja bih ti preporučio da si sam složiš konfu i daš u dućanu da ti je sastave ako ne znaš 

i puno ćeš bolje proći nego da kupuješ gotove konfe. npr

Pristojna konfa za 4500kn(za 1000kn + možeš imati 5870/470 i i5-650) Pristojna konfa za 4500kn(za 1000kn + možeš imati 5870/470 i i5-650)
(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Radon3

znam da niije nesto grafička ali košta 850kn pa sam mislio kupiti 2 ali sviđa mi se ova tvoja

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Radon3

Imaš 5870 po cijeni od 1850 kn i GTX 470 po cijeni od 1830kn. Ali onda trebaš i malo jači proc: i5-650 ~1200kn

Znači kad bi dodao 950kn, mogao bi i to imati, a to je onda zbilja super gaming konfa, samo bi u slučaju GTX 470, trebao neć neko 600W napajanje.{#}

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Radon3

Ne razumijem se bas u hardwere, max kolko mogu dati je 5000 kn a treba mi uglavnom za igranje

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Radon3

Onda ova :

Tu ti je jači proc. Tu ti je jači proc.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Radon3
Plahi kaže...

Imaš 5870 po cijeni od 1850 kn i GTX 470 po cijeni od 1830kn. Ali onda trebaš i malo jači proc: i5-650 ~1200kn

Znači kad bi dodao 950kn, mogao bi i to imati, a to je onda zbilja super gaming konfa, samo bi u slučaju GTX 470, trebao neć neko 600W napajanje.{#}

Nema potrebe za jacim napajanjem od 500 stvarnih wati za 470GTX. ako ce ici na jaci procesor onda definitivno i5 760 za 100kn vise. (ionako ti je ova MB predvidjena za I5 7xx i i7 8xx procesore)

15 godina
neaktivan
Commodore kaže...
Plahi kaže...

Nema potrebe za jacim napajanjem od 500 stvarnih wati za 470GTX. ako ce ici na jaci procesor onda definitivno i5 760 za 100kn vise. (ionako ti je ova MB predvidjena za I5 7xx i i7 8xx procesore)

Rekao je da mu je budžet 5000kn, i tako sam sastavio.

15 godina
protjeran
Radon3
jos mi treba kuciste ali probat cu izvuci negdje 500 kn

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
NewOne kaže...
jos mi treba kuciste ali probat cu izvuci negdje 500 kn

Izvuci ih za CoolerMaster CM 690... ili CM 690 II

16 godina
neaktivan
Radon3

Uzmi ovu konfu.Ima USB 3.0,sata3,4 gb rama.Grrafička je odlična donedanvo je koštalo oko 2700 kn.Matična podržava crossfire i kad ti preformanse jedne 5870 ne budu dovoljno,uzmeš  još jednu.Ako misliš da ti 500gb ne bude bili dovoljno uzmi HDD od 1 tb(skuplji je samo 150kn).

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 18:26 (Dundalo).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Radon3
nemas ukusa xD
LC POWER Pro-919B-kuciste

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Radon3

Cemo davidu rec da konfa ne valja za igranje?

Nego reci mi ti šta će ti komp od 5k kuna?

Ne foldaš,tebi FPS previše važan nije (bar mi se čini),jedino ako hoćeš da ti konfa ne zastari prebrzo.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
1. Nije 3.4 nego 4 (rama)
2. 500 gb hdd niti se ne sali s tim
3. Usb 3.0 mi trenutno ne treba a i nece tako brzo(kupit cu si karticu sa 2x3.0 porta ako bude neophodno)
17 godina
neaktivan
NewOne kaže...
3. Usb 3.0 mi trenutno ne treba a i nece tako brzo(kupit cu si karticu sa 2x3.0 porta ako bude neophodno)

I rekao je čovjek 4gb rama. Ono je pisalo SATA 3 , 4 GB rama

2. A dobro,meni nije 640 dosta.

3. Vjeruj mi još 2 god ti nece trebati

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
NewOne kaže...

Napisao sam u 1. postu da si može uzet samsunga od 1tb, a što se tiće usb 3.0  bolje da ga ima.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
15 godina
protjeran
Radon3
i sta da na kraju uzmem?
Komp iz linksa sa 2 grafe ili koju od predlozenih

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
NewOne kaže...
i sta da na kraju uzmem?

Uzmi ovu od DUNDALA ako želiš AMD ili moju ako želiš intel(njegova je bolja za gaming)

17 godina
neaktivan
Dundalo kaže...
lzgr kaže...
NewOne kaže...

Napisao sam u 1. postu da si može uzet samsunga od 1tb, a što se tiće usb 3.0  bolje da ga ima.

Ma neka njega ne koristi on previše USB,ako treba za koju godinu nek si kupi bracket.

BTW ja govorim za sebe da mi nije dosta 640GB. Njemu je dosta i 320.

NewOne kaže...
i sta da na kraju uzmem?

Uzmi onu sa amd procesorom ako hoćeš puno fps-a. Oćeš naručivati iz ADM-a ili hoćeš nešto iz linksa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:03 (lzgr).
15 godina
protjeran
Radon3
lzgr ne pricaj gluposti sa 320 gb opet bi ga morao format svalih mjesec-dva (imam 160gb i formatiram ga svaka 2-3 tjedna max mjesec dana)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NewOne kaže...
lzgr ne pricaj gluposti sa 320 gb opet bi ga morao format svalih mjesec-dva (imam 160gb i formatiram ga svaka 2-3 tjedna max mjesec dana)

zaš bi ga morao formatirati? Kupi si onda neki disk od malo gigabajta na egayu njega koristi kao disk za windozere i njega formatiraj svakih 2-3 tjedna

15 godina
neaktivan
Radon3

Da li vi uopće znate što znači formatirati disk?! Preporučljivo je svaka 3 tjedna formatirati ?!

Fotmatiranjem diska se brišu svi podaci na njemu. S_V_I tako da čisto sumnjam da ga svaka 3 tjedna formatirate.

Vjerojatno ste mislili na defragmentaciju...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Da li vi uopće znate što znači formatirati disk?! Preporučljivo je svaka 3 tjedna formatirati ?!

Fotmatiranjem diska se brišu svi podaci na njemu. S_V_I tako da čisto sumnjam da ga svaka 3 tjedna formatirate.

Vjerojatno ste mislili na defragmentaciju...

Ne,i ja i on dobro znamo što je formatiranje. On je to krivo shvatio očito pa misli da treba svakih par tjedana formatirati.

Svaka tri tjedna formatira sistemski disk i reinstalira Windowse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:27 (lzgr).
15 godina
protjeran
Radon3
imam 2 particije 1 za win-30gb(njega ne format) i 2 za podatke-130gb taj formatiram
u novom kompu nemam namjeru format nikad!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NewOne kaže...
imam 2 particije 1 za win-30gb(njega ne format) i 2 za podatke-130gb taj formatiram
u novom kompu nemam namjeru format nikad!

Zašto formatiraš onaj sa podacima? Još veći apsurd od sistemskog diska!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:28 (lzgr).
15 godina
protjeran
Radon3
ne laprdaj nego razmisli zasto da format sistemiki?(nije mi gust postavljat sve nanovo pa ne vidim razlog)
a na disku za podatke mi ne stane 1k***
i daj plz otidi ca s teme nerviras me svaki put kad dodes ja dobim karton

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Radon3

Vidi kao prvo neznam zasto uopce formatiras hard, te posebno particiju s podacima ( to se ne radi )

Evo ti jedne konfiguracije, vidim da ti treba i kuciste pa cu ti i njega staviti ...

Sve skupa ti je 5100 i nesto sitnoga....Mozes ustedjeti da npr uzmes jeftinije kuciste 

i5 i5
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Radon3
sory krivo sam se izrazio mislio sam na format particije a ti si objavio poruku dok sam ja piso.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NewOne kaže...
ne laprdaj nego razmisli zasto da format sistemiki?(nije mi gust postavljat sve nanovo pa ne vidim razlog)
a na disku za podatke mi ne stane 1k***
i daj plz otidi ca s teme nerviras me svaki put kad dodes ja dobim karton

haha pokušavaš nadmašiti matu u pravljenju multiacc-a? {#}

Oćeš{#}

15 godina
protjeran
Radon3
luka-san
formatiram ga jer mi se napuni igricama i prog. Koje ne koristim pa mi je jednostavnije fortdmat particiju nego brisat.
A sistemsku particiju fortatiram jer mi se komp nakrca ostacima programa tako da se podize 3 min i uzasno je spor
(imam 160 gb hdd i slab komp)

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice