Procjenite komp...

poruka: 22
|
čitano: 2.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

koliko vrijedi po vama ova konfa:

athlon64 3200+ 939 venice core

asus A8N5X

2x512 ddr400 corsair value select + 512 ddr 400 ocz value select

ati radeon x600 se 64 bitna 128 mb rama

audigy 2 zs

seagate 80 gb sata2 8 mb keša

foxcon kućište + napajanje 350 watno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procjenite komp...

CPU: 140 kn  

MBO: 150 kn

DDR: corsair- 2x130 kn , ocz-120kn

GPU: 150 kn max

audigy 2 zs- duno

HDD: 170 kn

PSU & Kućište: 150 kn max

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 0:16 (brka).
17 godina
neaktivan
gogi kaže...

koliko vrijedi po vama ova konfa:

athlon64 3200+ 939 venice core

asus A8N5X

2x512 ddr400 corsair value select + 512 ddr 400 ocz value select

ati radeon x600 se 64 bitna 128 mb rama

audigy 2 zs

seagate 80 gb sata2 8 mb keša

foxcon kućište + napajanje 350 watno

Jel imas eksterni modul za Audigy 2 zs ili je samo bulk?
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

Hmm nisi naveo dali neka od komponenata još pod garancijom. Po mojoj procjeni nekih ~600kn max.

Napajanje  "no name"  350W  - 50kn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               50

Kućište  također  -  50kn  iako  ne  znam  koji  je  tocno  model  sumnjam  da  vrijedi  više.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               50

CPU  -  100,150....imali  još  garanciju?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           +                                                          150

MBO  -  Iskreno ne znam koliko bi mogo dobit za tu maticnu  (nemam  pojma  niti  koje  su  specifikacije  te  maticne) ali ajmo reci  onako  od  oka 150kn valjda!                                                                                                                                                 150                                                                                                             

DDR  -  150kn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     150

HDD  -  100kn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     100

=                                                            650kn

Daš  "popust"  na  komplet  i  to  je  to.  Da  se  ne  zezaš  sa  svakom  komponentom  posebno  i rješiš se svega. Iskreno sumnjam da bi uopce uspio prodati sve komponente pogotovo MBO, napajanje i kucište

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

Ja uzimam Audogy 2 ZS, javi mi se na MSN fran_iceman@msn.com.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bulk je,znači nema eksternog modula ali se može navodno kupiti posebno.

17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

Hmm WTH? kad sam to slago ispalo je lijepo uredno a sad zbrda zdola cim sam pristisnuo pošalji xD FFS. Uglavnom zaboravio sam grafu i zvucnu ali racunaj to dvoje + 200 kn i opet to ti je sve nekih ~750kn max 800

A  i  ovisi  dali  još  imaš  garanciju

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma kakvu garanciju davno je to kupljeno.

17 godina
neaktivan
Malo,jako malo možeš dobit za tu konfu :(
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

max. oko 650kn

0 0 hvala 0
17 godina
Procjenite komp...

ako imaš mogućnost radije napravi mini server od tog kompa za po doma, pogotovu ako si na Flat rate netu i puno skidaš.

Ja imam sličnu konfiguraciju doma koja je 0-24 na netu i služi mi samo za dijeljenje veze prema laptopu (wireless) i drugom kompu (wire).....osim što sam napunio taj stari komp sa 1TB HDD-a za DC++ i torrent-e

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
PCMaster kaže...
Malo,jako malo možeš dobit za tu konfu :(

Probajmo biti konkretniji u odgovaranju (ili ako ne mozemo, onda razmotriti neodgovaranje)!Osmijeh

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan
Evo,Davore, u brojkama :) :
--
MBO:180 kn
VGA:150 kn
CPU:150 kn
RAM: OCZ:150 kn , Corsair 280 kn
HDD:180 kn
17 godina
neaktivan
Azr43l kaže...

ako imaš mogućnost radije napravi mini server od tog kompa za po doma, pogotovu ako si na Flat rate netu i puno skidaš.

slažem se s Azr43l ! teško da ćeš prodat, pa onda bolje da neš s njim napraviš...
17 godina
protjeran
Procjenite komp...

Kupi novu konfu neku jaku nek ti ta bude zaigranje i zafrkanciju a ovu kantu ako igras napravi mali server ako ne koristi ga ka multimedijalni PC stavi skener printer i ta s*****...lol

450-600 kn...

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
da ima pravi natan13 nije ti komp baš nešto .
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

meni se ovo definitivno ne isplati prodavati jer vidim da je komp totalno obezvrijeđen.prijatelj ima istu konfu s tim da ima ati x1950 xt grafu i igra sve bez ikakvih problema u visokim detaljima.kad budem mjenjao komp ovo će mi koristiti kao htpc definitivno.sta mislite ako piknem 8800 gt grafu u ovo i još 512 rama hoće li mi proc biti usko grlo?drugim riječima da li mi se isplati to kupit?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zasto si jednostavno ne kupiš ploice ddr2 od 2gb a ne 512 ddr400 ?
17 godina
protjeran
gogi kaže...

meni se ovo definitivno ne isplati prodavati jer vidim da je komp totalno obezvrijeđen.prijatelj ima istu konfu s tim da ima ati x1950 xt grafu i igra sve bez ikakvih problema u visokim detaljima.kad budem mjenjao komp ovo će mi koristiti kao htpc definitivno.sta mislite ako piknem 8800 gt grafu u ovo i još 512 rama hoće li mi proc biti usko grlo?drugim riječima da li mi se isplati to kupit?

Drugim rijecima ne...kao sta sam ti ja rekao HTCP multimedijalni PC....
Predlazem da kupis novi komp...reci cifru i sastavit cemo ti nesto..Smijeh

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

pa sad da kupujem uzeo bi komp koji bi me izašao  5898kuna.hehe.već mi je u listi želja na nabavi.ali me prvo zanima da li mi se isplati grafu samo promjenit na ovom da ga još koristim dok mogu.glupo mi je lovu đaba bacat ako se ovo još da iskoristit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procjenite komp...

da, ali definitivno ne 8800 gt :)

mislim da ce x1950pro biti super za to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zato što na moju ploču ne može ddr2 memorija.ma nema veze promjenit ću sve uskoro i gotovo.ovaj će mi biti htpc.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice