E ovako trebam pomoć i to hitno...
prije 2 tjedna sam kupio komp konfiguracije sam sam slago i nije mi to problem konfiguracija sljedi:
Intel dual core 2 -- 3.0 GHz
Msi geforce 9600GT OC i game bundled
4 GB rama
250 GB Hard disk
Mislim da je komp predobar za igrice ali kad pokrenem neki benchmark recimo far cry 2 sve na very high onda mi radi sa 20 fps-a a na ultra high da ne govorim....Drivere sam pokuso one sa cd-a i nove sam skido i instaliro,defragemntiro i formatiro sam disk ali uvjek isto Napajanje imam 550 W MS industrial 190 kuna sam ga platio i sad neznam dali je u njemu problem provjerio sam i komp od virusa,sve cisto sve radi...recimo ja igram na 1280 x 1024,antialiasing 8x very high igrivo je ali mislim da bi mi trebalo na vise fps-a raditi...predpostavljam da je u napajanju problem jer ne dobija previse energije!MOLIM VAS POMOMOZITE MI!!!!

vec se dva tjedna mucim i nikako nista da napravim...uostalom crysis mi isto tak radi ko i far cry 2,san andreas mi radi cak sa 60 fps-a bez frame limitera....jedino kad sam sastavljo komp na sa prcesora sam slucajno skino onu termalnu pastu pa mi se gasio komp al sam odma skuzio u cem je problem jer mije temp cpu-a bila preko 90 stupnjeva pa sam otiso i kupio tu pastu stavio sam i sad mi radi na 35-40 stupnjeva mislim da je to neka normala...mislim da u procesoru nije problem...