Preporuka napajanja!

poruka: 11
|
čitano: 1.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

U pon mislim ic kupit napajanje i jos neke stvari za komp i sad htio bi neko napajanje do max 600kn mozda malo vise al mi je bitno da napajanje moze sluzit i za nove grafe sta dolaze jel si kupujem i grafu novu kad dodu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka napajanja!
sta imas od kompnenti sta mislis uzet novog?
addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

Imam procesor e5200 uzet cu jos u pon 2gb rama (sad imam 3) uzet cu onu novu grafu kad dode i jos bi neko napajanje uzeo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

Imam procesor e5200 uzet cu jos u pon 2gb rama (sad imam 3) uzet cu onu novu grafu kad dode i jos bi neko napajanje uzeo.

Na koju grafu misliš?

Uglavnom, ako ne misliš uzimat neki quad procesor kad budeš kupovao grafu, sasvim ti je dovoljan Corsair od 450W (VX ili HX) koji košta oko 500 kn u adm-u.

16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

quad procesor ne mislim jos uzimat

0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka napajanja!

za kvalitetu Enermax MODU82+ 425W,

za omjer kvalitete/cijene Fortron 500W/Corsair HX450 (W)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

Ako misliš uzet grafu iz nove HD 58xx serije, nije ti isplativo budući da u kombinaciji s E5200 nećeš izvuć maksimum iz nje... mislim da ti je bolje uzet HD 4850 ili tako nešto,

klokneš proc ako ide do 3 GHz i to bi ti onda bilo ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

U pon mislim ic kupit napajanje i jos neke stvari za komp i sad htio bi neko napajanje do max 600kn mozda malo vise al mi je bitno da napajanje moze sluzit i za nove grafe sta dolaze jel si kupujem i grafu novu kad dodu.

Ajde lipo nabroji komponente koje si planirao i koje sad imaš,a ne ovako da pogađamo.

st001cro@gmail.com-MSN
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

Planiram il ic na i7 il quad sad imam 3gb rama,napajanje neznam koje je,grafu hd 3400 i planiram sad uzet grafu iz nove serije da ih stalno ne kupujem a onda malo poslije grafe kupit i procesor

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 11:48 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

Onda uzmi Corsairovo napajanje od negdje minimum 550W da ti drži i7 i nove grafe.

oko za oko,pasta za zube

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka napajanja!

E hvala to cu uzet onda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice