Pomoć

poruka: 8
|
čitano: 877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoć

evo o ovom se radi... razmisljam o kupovini novog PC-a  i dvoumim se između ovog!

planiram uzimat u Vemilu cijena  do nekih cca 8000 kn bez monitora..

konfiguracija 2 konfiguracija 2
konfiguracija 1 konfiguracija 1
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 22:51 (letechy).

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć

Ja bi uzeo ovu prvu, ali bi samo izbacio zalmana (mislim da nema potrebe dati toliki novac za cooler kada takav procesor ne treba clockati) i umjesto HD4870 stavio ovo *Gainward BLISS GTX260, GF GTX260 896MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć

Moje mišljenje: sve potpisujem iz prethodnog posta.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć
Hex kaže...

Moje mišljenje: sve potpisujem iz prethodnog posta.

Također, a ako želiš non stock cooler imaš jednako dobrih ili malo boljih za dosta manju cijenu.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
protjeran
Pomoć

bilo bi ti najbolje da uzmes prvu jer koliko vidim da se bas i ne razumijes u hardver a 4 jezgreni ce ti se isplatiti dugoročno!!!!

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć

pogodio si ne razumjem se bas previse..al treba mi nesto dosta dobro i da dugo potraje..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pomoć

nemoj me krivo shvatit mislim sam da neces bas skoro mijenjati opet nove komponente pa ti se vise isplati uzeti 4 jezgreni!!! Namigiva

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć
letechy kaže...

pogodio si ne razumjem se bas previse..al treba mi nesto dosta dobro i da dugo potraje..

Prva konfa će vjerojatno dulje trajati zbog quada... Iako je drugi proc nešto jači od tog quada, siguran sam da ni quadu neće usfalit snage u nijednoj igri...
Ja sam isto za prvu konfu, ali kao što je već rečeno, nemoj tog zalmana...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice