Pomoć oko nadogradnje kompa

poruka: 2
|
čitano: 629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znaci trebam burazu nadogradit komp do nekih 1700kn.(trenutacno)

Njegova je sadasnja konfa: neki celeron 1,8 , 2x256 sdram-a,neka 478 maticna, 9550pro radeon, 80gb(pata), prza(PATA), codgen 400W v2.03 12cmfan(novo), neko kuciste

Ja sam mislio nesto tipa Intel core2duo E5200, Gainward HD4670(dualsot hladnjak, i hdmi, displ port) ,ep35-dsr, i 2GB kingmax.

A u roku mjesec dana bih kupio WD640GB, novu przu i kuciste.

Problem mi jer maticna ima jedan pata prikljucak. Dali mogu spojit i przilicu i hard privremeno, jer sam przilica mi ni netreba osim da os instaliram( dal se moze s usb-a)

Molim prijedloge sto se tice hardvera i neke savjete sto uciniti.Hvala unaprijed.

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Frend je pomogo, reko da cu uspjet spojit privremeno hard i przu na jedan nacin no to nece bit potrebno,

jer sam usparo za hard.

Znaci sutra kupujem:

Intel E5200

Gigabyte EP35-DS3L

2GB Kingmax MARS@1066MHz

Sapphire/gigabyte/asus HD4670

WD 640GB AAKS/AALS    

Imam jos pitanje sto se tice firmi grafe. asus i gigabyte imaju hdmi dok sapphire nema. Ima li razlike u kvaliteti slike preko DVI-HDMI i HDMI-HDMI. I dali se moze kroz dvi-hdmi zvuk provuc. To mi je dosta bitno.

Onda sto se tice harda. Jer AALS blac edition puno bolji, se isplati dat tih 80kn vise?

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice