Pomoć oko konfiguracije oko 5800kn

poruka: 5
|
čitano: 1.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok :) Trebam pomoć oko slaganja racunala. Znaci sada cu si slagati komp komplet novi i zanima me misljenje. Ja sam si slozio sada konfu ali neznam tocno dali je to najbolje sta moze za te novce i dali je opce dobro. Dolje sam u slikao narudžbe iz košarica tako da pogledajte i recite dali mogu ikako bolje sloziti za tih max 5800kn , najrađe bih isao do 5000kn ali ova konfa mi se najvise sviđa tako da sam takvu slozio i isao sam na crno-crvenu boju jer mi se to sviđa. Ja sam sam slagao i neznam previse o racunalima stoga molim pomoć i savjete. Hvala svima koji mi bilo kako pomognu! ;)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Procesor nema oznaku K, da li ga želiš overklokirati?

Matična bi možda mogla biti sa z77 chipsetom.

Imaš li možda neki stari disk? Ako imaš onda je bolje kupiti SSD! Možda svejedno možeš odabrati SSD umjesto HDD-a, ako nemaš veliku potrebu za puno prostora na disku!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakav SSD, ako sad ima stari HDD i neka ga stavi u konfu bice mu dovoljan, prvo na sto bi se ja usredsredio je graficka i procesor ja msm da bi u tu konfu mogla uletiti 7950 2GB / 7870 i procesor sa K oznakom koji je otkljucan za overklokovanje a sto se tice napajanje skroz je ok.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko konfiguracije oko 5800kn

Hvala na odgovorima, i prije sam razmisljao o SSDu i mislim da cu i njega ubaciti i skrpat tih 500tinjak kuna, uzet cu zapocetak 64GB.Za grafu neznam , moze neka pomoc , link neki , koju da uzmem , ps. nezelim neku koja prelazi cifru od nekih 1600kn . Hvala i  Pozdrav ! :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 16:18 (gdara11).
15 godina
neaktivan

Kolega, pukni mail u potpis. Ne mogu slati PP-ove pa da ti tamo šiknem konficu.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice