Pomoć-konfiguracija

poruka: 12
|
čitano: 1.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć-konfiguracija

Eo ovu konfiguraciju si namjeravam kupiti..i sad imam pitanje hoću li moci igrati ove najnovije igre tipa gta 4 cod 4 bf 2...jer kupujem kompjuter svakih 3 godine i nebih volio da u startu nemogu igrat željene igrice...

Procesor: AMD® Phenom II X4 925 2,8GHz Quad Core
Chipset: AMD RS780+SB700
Memorija: 4GB DDR3 1333MHz
Grafika: GeForce GT330 2GB
Zvuk: 7.1 High Definition
Hard disk: 1TB SATA2, 7200rpm
Optički uređaj: DVD+/-RW 22x Dual Layer
Umrežavanje: GLAN 1000mbps
Čitač kartica: DA
FireWire: DA
eSATA: DA
HDMI: DA
Zvuk: 7.1 3D High Definition Audio
Periferije: Acer tipkovnica i miš
Operativni sustav: Linux

i jel mi mozete molim vas preporuciti neke slusalice za igranje igrica do 500 kn.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć-konfiguracija

Procesor  i memmorija su ok, ali je grafa preslaba, millim da je malo jača nego 9500GT, tako da za 3 god nečeš baš puno moć igrat s njom, a ni sad nemoj očekivati ništa previše, neki medium/high na 1024*768

15 godina
protjeran
Pomoć-konfiguracija
Ovo mi baca kao neki all in one komp ili nesto vec sklopljeno.jel se varam?
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Ovo mi baca kao neki all in one komp ili nesto vec sklopljeno.jel se varam?

sigurno da je, jel se gt330 niti nemože kupiti posebno već samo u sklopljenim računalima. Bilo bi bolje da nam autor teme kaže d kolko novaca raspolaže pa da mu se u adm-u ili  gdje god  složi nova konfa

15 godina
neaktivan
Pomoć-konfiguracija

gotova konfiguracija u eurotrade-u...privukla me cijena..ali imam ekran vec od 24' incha.sad me brine da u startu nemogu igrat neke igre :\\

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć-konfiguracija

narucio sam kompjuter jucer :\sutra dolazi pa tak da mi je kasno sad da slažem novu konfiguraciju.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoć-konfiguracija
Ma reci koliko novca imas na raspolaganju pa ce netko slozit bolju konfu za to.uvijek su ti slozene stvari skuplje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nara031 kaže...

narucio sam kompjuter jucer :\sutra dolazi pa tak da mi je kasno sad da slažem novu konfiguraciju.

e fućkaj ga onda, bilo bi dobro da možeš otkazati narudžbu, jel ova grafa stvarno nije za igrat se na 24" monitoru.

17 godina
neaktivan
Pomoć-konfiguracija

Isuse Bože, pa te all in one konfe su k'o šakom među oči. 24'' monitor i low-end grafa? Jedino ADM slaže solidna računala za korisnike, ovo ostalo je nedaj bože. Baš gledam neka računala u Elipsu i sličnim trgovinama, lupe 24'' monitor i HD4550 1GB . WTF?

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoć-konfiguracija
Slazem se.Ma sve sto je vec slozeno je precijenjeno(osim maca).plate ti postavljanje,marku jer tu pise i asus i jos ti stave slabije komponente.otkazi narudzbu ako mozes.daj nam cijenu kompa pa nek ti neko slozi za te pare pa ces vidit sta se sve moze u to stavit
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć-konfiguracija

hvala puno svima na pomoci..javim vam sutra kako (ne)rade igre sutra :\

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nara031 kaže...

hvala puno svima na pomoci..javim vam sutra kako (ne)rade igre sutra :\

Jel nemoš nikako otkazat narudžbu? Razočarat ćeš se , vjeruj mi. 24'' je malo veći overkill za GT330.

Music is my life :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice