Pitanje i5 konfiguracija

poruka: 8
|
čitano: 1.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje i5 konfiguracija

Pozdrav. Uzimam komp s ovim komponentama:

proc: Intel i5 750

HDD: WD 640 GB (7200 rpm)

RAM: 2x2GB DDR3 Kingmax (1333 MHz)

DVD: LG DVD/RW

graf: Gigabyte HD5770 1GB GDDR5

napajanje: Raptoxx Professional 600 W v.20

matična: P55M-UD2

kućište: PowerTrain PWT-Q582B

Pošto imam ograničen budžet, nisam stavio neko Corsairovo napajanje (mislim da ce ovo bit dostatno).

Uštedio sam i na matičnoj (koja je mATX) i ovom jeftinijem kućištu (ne znam da li ima ugrađene ventilatore).

Hoće li ovo dobro raditi? (nemam namjeru overclockat, bar ne u dogledno vrijeme)

0 0 hvala 0
17 godina
Pitanje i5 konfiguracija

Neznam jesil vidio onu reklamu na bug-stranici ali imaš takvo računalo u technomax-u na akciji.

Znam da je malo noob-ovski ali ipak dobiješ i graranciju uz njega a i Battlefield 2 bad company.

Sve skupa, cijena ti je 6399kn s tim da ti je grafa od vapor-x (kažu da je kartica ok, ali da je preskupa,s tim da je ti dobiješ to ti ne predstavlja nikakav problem) s posebnim hladnjakom (ne kao na referentnom dizajnu.

Toliko od mene....

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
RE: Pitanje i5 konfiguracija

Sasvim u redu. Nije Corsair, ali je i dalje kvalitetno napajanje, barem p omom iskustvu, isprobao sam osobno samo 2 Raptoxx-a i bi sam jako zadovoljan s njima. E sad ja nemam pojma čija su to napajanja ali će kolega Don Kihoty sigurno znat nešto više o tome. Ja ti samo mogu reć da su meni bila i više nego dobra.

Inače ušteda na kućištu je ok, pogotovo ako ne misliš klokat, ali bi ipak bilo ok da uzmeš neki vent i staviš bar na ispuh na zadnju stranu.

Sto se tice grafa sa Vapor--xom to na 5770 modelu nije baš ni bitno, jer se ne grije previše, kao npr 5870.

16 godina
neaktivan
Pitanje i5 konfiguracija

Da, vidio sam tu ponudu u Technomaxu, ali ovo ce me doci vise od 1000 kn jeftinije, a cijena mi igra bitnu ulogu. A i uz ovo dobivam garanciju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje i5 konfiguracija

Dobra konfa, samo ako ti ne treba 640 gb hard diska stavi Samsung F3 od 500 gb.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
RE: Pitanje i5 konfiguracija
miki1981 kaže...

Sasvim u redu. Nije Corsair, ali je i dalje kvalitetno napajanje, barem p omom iskustvu, isprobao sam osobno samo 2 Raptoxx-a i bi sam jako zadovoljan s njima. E sad ja nemam pojma čija su to napajanja ali će kolega Don Kihoty sigurno znat nešto više o tome. Ja ti samo mogu reć da su meni bila i više nego dobra.

Inače ušteda na kućištu je ok, pogotovo ako ne misliš klokat, ali bi ipak bilo ok da uzmeš neki vent i staviš bar na ispuh na zadnju stranu.

Sto se tice grafa sa Vapor--xom to na 5770 modelu nije baš ni bitno, jer se ne grije previše, kao npr 5870.

ta raptoxx su njemačka napajanja i znam da više spadaju u šroteks kategoriju nego u kvalitetna

neznam jesu li se šta u novije vrijeme poboljšali

16 godina
neaktivan
Pitanje i5 konfiguracija

Ne znam koliki ti je budzet i znam da zelis stediti ali mislim da je bolje kupiti corsairov cx 400 nego taj raptoxx (nemojte zamjerit nisam puno upucen u raptoxxa :D). Sve u svemu dobra konfiguracija.

Raptord
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:26 (1337Raptor).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pitanje i5 konfiguracija

Da, vjerojatno cu i stavit Corsaira umjesto Raptoxxa

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice