Da li ovaj PC podržava DX11?

poruka: 8
|
čitano: 1.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav svima,

Evo zanimam me da li će mi ova konfiguracija podržavati DX11(grafičku još nisam odabrao ako to ima ikakve veze):

Intel i5 2500k

XFX Radeon 7870 Double D

550W

DDR3 4GB

Sad me  zanima između ostalog,da li ima šanse da dobijem besplatan kod od Tomb Raider igre koja izlazi 5.3.2013 kad kupim ovu grafičku?

Puno hvala svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Naravno da ima veze grafička kad grafička i treba DX.

1 0 hvala 1
14 godina
Re: Da li ovaj PC podržava DX11?
footballer kaže...

Naravno da ima veze grafička kad grafička i treba DX.

Joj pardon,u žurbi sam napisao da nisam odabrao grafičku,a zapravo sam htio napisati da nisam odabrao matičnu i da li to ima ikakve veze?

Grafička je XFX Radeon 7870 Double D

Još jedanput oprosti

15 godina
odjavljen

Pa, matična ne predstavlja problem sve dok uzmeš neku koja ima sve utore za sve komponente koje tražiš, npr DDR3 slotove za DDR3 rame u tvom slučaju itd.

A ta grafička bi trebala podržavat to, koliko vidim na AMD-ovim stranicama.

1 0 hvala 1
14 godina
footballer kaže...

Pa, matična ne predstavlja problem sve dok uzmeš neku koja ima sve utore za sve komponente koje tražiš, npr DDR3 slotove za DDR3 rame u tvom slučaju itd.

Puno hvala {#}

14 godina
protjeran
footballer kaže...

Nije smo do graficke kartice, za podrsku trebas imati i odgovarajuci operaticni sustav, win xp, linux, i appleovi os nepodrzavaju dx 11, vista također (no na nju se moze kroz service pack ''nadodati'') - jedini operativni sustav koji nativno podrzava dx11 su windowsi 7 - windowsi 8 imaju podrsku i za dx 11.1

PR0MATRAC
15 godina
odjavljen

Pa nekako se podrazumijeva da će na takvu konfiguraciju i stavit win 7 :P

0 1 hvala 0
14 godina
PR0MATRAC kaže...
footballer kaže...

Nije smo do graficke kartice, za podrsku trebas imati i odgovarajuci operaticni sustav, win xp, linux, i appleovi os nepodrzavaju dx 11, vista također (no na nju se moze kroz service pack ''nadodati'') - jedini operativni sustav koji nativno podrzava dx11 su windowsi 7 - windowsi 8 imaju podrsku i za dx 11.1

Imam Windows 7 Ultimate x64

Samo me zanima koja je točno razlika između DX11 i DX11,1?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice