Ja sam mislio ovakvo nešto, što bi mi vi preporučili, nisam baš iskusan u slaganju konfiguracija (uračunavajte i monitor)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam mislio ovakvo nešto, što bi mi vi preporučili, nisam baš iskusan u slaganju konfiguracija (uračunavajte i monitor)
Po meni loše,za te pare neke komponente moraju bit bolje-monitor,cooleri,matična...
Po meni loše,za te pare neke komponente moraju bit bolje-monitor,cooleri,matična...
de preporuči neku
Evo,uštedi koju tisuću
Planiraš li CF?
Ako jesi,onda idi na i7 (1366) ili Phenome 2 9xx (jer P55 može max x16 propusnost za grafičke),a i trebat će ti nešto jače napajanje.
Ako planiraš OC nabavi CM Hyper TX3 (za CPU),a grafička je i ovako zvjer.
Edit: Treba biti 2x2GB RAM-a!
evo preporuka...8k kn. za ostalo uzmes monitor, periferiju, cooler ili sto ti vec treba...
Dobra konfiguracija 
evo preporuka...8k kn. za ostalo uzmes monitor, periferiju, cooler ili sto ti vec treba...
Dobra konfiguracija 
tnx, po mom mišljenju mu ne treba ništa jače, čak se može i uštediti na grafi i staviti 5850, ali ako se ima novaca nije loše uzeti 5870...
jedino možda nebi bilo loše neko modularno napajanje staviti, ne znam kako adm stoji s njima...
jedino možda nebi bilo loše neko modularno napajanje staviti, ne znam kako adm stoji s njima...
Neče bit potrebe. Ovo napajanje je dovoljno, povoljno i kvalitetno
Neče bit potrebe. Ovo napajanje je dovoljno, povoljno i kvalitetno
ma znam, ali ako se ima novaca, čisto radi izgleda