Ocjena konfiguracije

poruka: 9
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Ocjena konfiguracije
Pozdrav ekipa, zanima me vaše mišljenje za PC koji sam kupio nedavno u iznosu od 4100kn.
Specifikacije:
Processor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core 3,50 GHz
RAM: 8GB Kingston 1600 MHz
Grafa: MSI RADEON R7360 2GB GDDR5 128bit
Maticna: ASRock 960GM-VGS3 FX
Napajanje: Corsair 650W VS
+ Cooler Master hladnjak na procesoru
Kuciste: MS Ranger
P.S. moze neko samo dat feedback jos sto se tice gaming strane isprobao sam vec NBA2K16 uredno sve radi na High (ali ima jedan problem pa da iskoristim vec temu, u nekim trenucima dok se zaostrava akcija para mi se zvuk na sekundu dvije) mozda fali neki driver , ali me strah da nije do zvucne kartice ako se komp zagrije).
Lp

1 1 hvala 1
9 godina
protjeran
Re: Ocjena konfiguracije

radije bi i3 i gtx 950

9 godina
neaktivan
Ma ovo je vec kupljeno, zanima me samo misljenje ekipe sta ima rec na maticnu i ostalo(dosta je mala ploca zato), ali sto se tice igrice vrti sve bolesno i na jako velikoj kvaliteti. Uzeo sam i Full Hd 24inch Samsung LED spojio sa HDMI i milina za oci :) samo bi volio da mi barem neko moze pomoc sa zvukom na igrici zasto mi se para svakih pol minute na par sekundi.

0 0 hvala 0
14 godina
Ocjena konfiguracije

Loša matična, loša grafička. Neka on "para" sve igre na super postavkama, ali koje to igre??

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
GTA V, novi Battlefront star wars, nba2k16,witcher to sam za sad probao i sve ide na high i vise...ukucaj na youtube procesor i graficku ali u jednoj recenici imas lika koji ti testira bas tu konfu

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
CptJack93 kaže...
GTA V, novi Battlefront star wars, nba2k16,witcher to sam za sad probao i sve ide na high i vise...ukucaj na youtube procesor i graficku ali u jednoj recenici imas lika koji ti testira bas tu konfu

Teško da MSI RADEON R7360 2GB GDDR5 128bit vrti GTA V na ultra postavkama. Imam puno jaču i bolju gtx 960 2 GB pa znam na kakvim postavkama igram, a imam i bolji procesor.

9 godina
neaktivan
Ocjena konfiguracije

Moja isprika, vrti na High sve.

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
13 godina
Ocjena konfiguracije

Dali može neka brzinska procjena, hitno je

CPU je i7-4770K

Matična Gigabyte B85M-D3H-A

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 18:43 (mce64).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice