Nova Grafička

poruka: 58
|
čitano: 5.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova Grafička

Može onda prijedlog odma za napajanje?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nova Grafička
titan kaže...

Može onda prijedlog odma za napajanje?

Do koliko kuna?

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan
Nova Grafička

To je ne planirano trošenje novaca tak da ne znam kolko uopće mogu izdvojit. Kolko košta neko solidno da onda počnem štedit.

0 0 hvala 0
17 godina
titan kaže...

To je ne planirano trošenje novaca tak da ne znam kolko uopće mogu izdvojit. Kolko košta neko solidno da onda počnem štedit.

Pa recimo najmanje 350 Kn.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan
Nova Grafička

ej ljudi čuo sam da je ova grafička karta predobra

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=051.803.657

e sada molim vas možete li mi reći kakve performanse bi mi bile u igri Crysis na high i 1024x768 rezoluciji

molim vas ko zna neka kaže jer vidim da nije puno skupa a čuo sam da je predobra

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 9:11 (fareee).

0 0 hvala 0
15 godina
fareee kaže...

Predobra?? Pa kartica je ok za niže reze. Ok je i za ljude čije potrebe ne idu u nebesa. Međutim, za cca 500kn (cijenovni rang), a da gledamo novo, radije bi išao na HD5670 koja je mrvicu jača.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
fareee kaže...

Predobra?? Pa kartica je ok za niže reze. Ok je i za ljude čije potrebe ne idu u nebesa. Međutim, za cca 500kn (cijenovni rang), a da gledamo novo, radije bi išao na HD5670 koja je mrvicu jača.

pa dobro koju bi mi ti preporučio da nije puno skuplja od one koju sam ja naveo i da tjera Crysis na high i 1024x768 po mogućnosti nvidia neka

15 godina
fareee kaže...
zabranjeniples kaže...
fareee kaže...

pa dobro koju bi mi ti preporučio da nije puno skuplja od one koju sam ja naveo i da tjera Crysis na high i 1024x768 po mogućnosti nvidia neka

GTS 250 512/1gb

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
16 godina
neaktivan
Nova Grafička

i ja kupujem novu grafičku karticu pa mi preporučite neku za 600 kn max i imam monitor od 22 inča od 1680*1050, imam napajanje od 400W 

0 0 hvala 0
15 godina
Nova Grafička

Ako se kupuje do 600kn, a da nije polovno, najbolji izbor je HD5670. Kad k tome dodamo rezu 1024x768, mislim da je to zaista dobar izbor grafe.

Međutim, kolko crysis traži, u to neču ulazit. Igru nisam igrao, niti je namjeravam igrat (probao i nije po mom ukusu). Pa to nek netko tko je zaljubljenik u tu igru odgovori. Te sve high/ultra high đinđe minđe meni ne igraju ulogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...
fareee kaže...
zabranjeniples kaže...
fareee kaže...

GTS 250 512/1gb

kolko je otprilike cijena i može li Crysis na high na 1024x768 ja ga sad mogu igrat na high ali reza je 800x600 sa radeonkom hd4350

15 godina
Nova Grafička

oko 900 kuna,neznam ja hr cjene,,malo se raspitaj a cini mi se da je oko 900 1gb verzija,graficka je odlicna ja sam sa njom igrao crysis na high detaljima i reza je bila 1920x1080

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 11:26 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nova Grafička
jel bolja 6850 ili 5850??
Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoKsA kaže...

5850 - jača, više troši, starija (generacijski), toplija, skuplja ...

6850 - malo slabija, manje troši, novija, hladnija (ali ne znatno), jeftinija ...

15 godina
191x7 kaže...
CoKsA kaže...

6850 - malo slabija, manje troši, novija, hladnija (ali ne znatno), jeftinija ...

jel ih moje napajanje drži i koju mi na kraju preporučaš?

17 godina
CoKsA kaže...
191x7 kaže...
CoKsA kaže...

Napajanje ti vjerojatno drži i 2x 6850 xD. Toliko o tome drži li ili ne.

A na osnovu opisa koje sam dao najbolje da sam odlučiš koju od njih...

15 godina
191x7 kaže...
CoKsA kaže...
191x7 kaže...
CoKsA kaže...

Napajanje ti vjerojatno drži i 2x 6850 xD. Toliko o tome drži li ili ne.

A na osnovu opisa koje sam dao najbolje da sam odlučiš koju od njih...

hvala :)

15 godina
neaktivan
Nova Grafička

Molio bih vas da mi preporučite rabljenu grafičku do 200 kn. Riknula mi je sadašnja na starom kompu. Rabim ga za povremeno surfanje, više ga rabi sestra :photoshop i slične đinđe hh Imam athlona 64 3000+ 1 gb ddr , matčna je mislim nforce. Prethodna grafa je bila ati X700. Napajanje nemam pojma kakvo je, pretpostavljam loše, došlo je sa kučištem. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
michelangelogt kaže...

Molio bih vas da mi preporučite rabljenu grafičku do 200 kn. Riknula mi je sadašnja na starom kompu. Rabim ga za povremeno surfanje, više ga rabi sestra :photoshop i slične đinđe hh Imam athlona 64 3000+ 1 gb ddr , matčna je mislim nforce. Prethodna grafa je bila ati X700. Napajanje nemam pojma kakvo je, pretpostavljam loše, došlo je sa kučištem. Hvala

koji utor pci ili agp?

15 godina
neaktivan

Pci... zaboravio sam oprostite hh

14 godina
neaktivan
Nova Grafička

ja bi se odlučio za 6850 jeftinija i lakše če ti u budučnosti bit dodat jednu 6850....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova Grafička

imama samo jedno pitanje, ja sada imam ddr2 rame i hoću kupiti ddr3 ili ddr5 grafičku karticu i sada hoće li mi podržati matična tu grafičku od ddr3 ili ddr5 ako imam ddr2 rame?

0 0 hvala 0
15 godina
Pulja kaže...

imama samo jedno pitanje, ja sada imam ddr2 rame i hoću kupiti ddr3 ili ddr5 grafičku karticu i sada hoće li mi podržati matična tu grafičku od ddr3 ili ddr5 ako imam ddr2 rame?

Milijun puta prožvakano pitanje. Podrška ploče za ram memorijske module nema veze sa memorijom grafičke kartice. Dakle, ploča ti podržava DDR2 ram module, a karticu može stavit kakvu očeš. Bitno je da odgovara utoru tvoje ploče. Dakle, može bit i GDDR3 i GDDR5 memorija (to nije bitno).

16 godina
neaktivan
Nova Grafička

http://www.itsupport.com.hr/graficka-kartica-asus-engt240/di/1gd3/v2-50083.aspx  

namjeravam kupiti ovu navedenu grafičku karticu pa mi recite jeli to dobro ?

0 0 hvala 0
17 godina
Pulja kaže...

http://www.itsupport.com.hr/graficka-kartica-asus-engt240/di/1gd3/v2-50083.aspx  

namjeravam kupiti ovu navedenu grafičku karticu pa mi recite jeli to dobro ?

Ne.

15 godina

Prema meni je kartica{#},uzmi neku HD 5670 ili polovnu HD 4870,HD 4850

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Prema meni je kartica{#},uzmi neku HD 5670 ili polovnu HD 4870,HD 4850

http://www.itsupport.com.hr/graficka-kartica-vtx3d-hd5670-512mb-(v2)-50084.aspx     ovako nešto?

14 godina
Nova Grafička

Sa 5670 se neces bas nesto posebno naigrat. Da je neko cudoviste od kartice ne bi bila nova 600tinjak kuna. Moj savjet ti je da uzmes polovnu 4850,4870,ili 9800gtx+ sa garancijom. Neka ti ATI bude u prvom planu.Imao sam i ATI i NVIDIU. Ispod toga nemoj ici jer neces osjetit osjetnu razliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice