Nova graficka? zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nova graficka?

Procesor: intel core duo E7500

maticna: G31M-GS

napajanje: 420W

Mogu li na to nakacit nvidia GTX 760 i igrat igrice naravno?

U skorije vrijeme uzeo bi i novi procesor. Nakon 4 godine se vracam s kozola na PC pa sam pogubljen malo u svim tim podacima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 21:08 (agatus).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nova graficka?

GTX760 je naprosto prejaka kartica za taj tvoj ostatak konfe ! Proc ju nemoze iskoristiti , napajanje od 420W mi je sumnjivo !

Za tu tvoju konfu je HD7750 uvrh glave !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
agatus kaže...

Procesor: intel core duo E7500

maticna: G31M-GS

napajanje: 420W

Mogu li na to nakacit nvidia GTX 760 i igrat igrice naravno?

U skorije vrijeme uzeo bi i novi procesor. Nakon 4 godine se vracam s kozola na PC pa sam pogubljen malo u svim tim podacima.

Mozes ti kupiti GTX 760, ali vjerovatno ces morati i napajanje zamijeniti. Zatim kupis cpu.

12 godina
neaktivan
Nova graficka?

Od koliko W bi mi trebalo napajanje, da narednih par god ne moram milit o tome kod nadogradnje?

U nedoumici sam velikoj, nasao sam GTX 760 za 200 eura, a nemam trenutno para da kupujem ostale komponente :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova graficka?

Ako ti je dobra cijena, a imaš novaca. Kupi ju. CPU ju neće max iskoristiti,ali kasnije možeš promijeniti CPU. Bolje to nego da si kupuješ med range grafu,pa onda kasnije jak CPU,pa onda opet neku jaču grafu. Nema smisla. 

Samo reci koje je napajanje? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
agatus kaže...

Od koliko W bi mi trebalo napajanje, da narednih par god ne moram milit o tome kod nadogradnje?

U nedoumici sam velikoj, nasao sam GTX 760 za 200 eura, a nemam trenutno para da kupujem ostale komponente :/

Uzmi nekog LC Powera Green Power od 460W i uživaj isporučit će dosta snage za tu karticu i ostatak konfe,možeš ti i jačeg LCa uzet no po mom mišljenju nije potrebno jer je on malčice jači od Corsair CX430

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
agatus kaže...

Nemoj uzimat nista slabije od Corsair CX430 80+ bronze , Enermax NAXN80+ 500W , LC GP3 560W , XFX 450W - cijene su oko 300-350kn !

Ako mislis stavljat dvije ili vise grafa u konfu onda ti trebaju jaca napajanja ¨!

Inace , 200€ je super cijena za GTX760 , ako ima jamstvo !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Nova graficka?

Linkworld LPK12-23 Napajanje 24pin 3xSATA PCI 420W PSU ventilator 12cm; w. TC Bulk 3xIDE 3xSATA 1xPCI ROHS Standard CE Item No. 2617

trenutno imam ovo napajanje.

Graficka je nova, ali nema jamstvo?

0 0 hvala 0
15 godina

Napajanje je nekvalitetno i nebi bilo dovoljno za GTX760 !

Iako je nova , osobno nebih davao 200€ za nju ako nema jamstvo !  Kako nema jamstvo , pa gdje si ju nasao ?

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Nova graficka?

Ok hvala na pomoci. Onda odustajem od graficke za sada. Nadao sam se da cu se moci slepati sa starim kompom i postepeno kupovat komponente kroz par mj, ali ocito to nece ici :/

Nasao sam je na njemackom ebayu. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice