Nova graficka zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nova graficka

Posto imam dosta losu graficku, koja se pregrijava, pa sam mislio nabavit neku novu i brzu posto imam nelos procesor. No brine me maticna pa ako mi mozete pomoc ako se da sta stavit na nju, ali da bude ne bas preskupa. Evo konfiguracije:

Procesor: Intel Core2Duo E7200 2.53 GHz

Sadasnja graficka: Asus 3650 Silent Magic 512MB

Maticna: Foxconn G31mx-k

Napajanje MS Platinum 400W

RAM: 3GB 

Znam da je sranje maticna, ali valjda se da nesto naci do kojih 500kn.Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova graficka
svrlj kaže...

Posto imam dosta losu graficku, koja se pregrijava, pa sam mislio nabavit neku novu i brzu posto imam nelos procesor. No brine me maticna pa ako mi mozete pomoc ako se da sta stavit na nju, ali da bude ne bas preskupa. Evo konfiguracije:

Procesor: Intel Core2Duo E7200 2.53 GHz

Sadasnja graficka: Asus 3650 Silent Magic 512MB

Maticna: Foxconn G31mx-k

Napajanje MS Platinum 400W

RAM: 3GB 

Znam da je sranje maticna, ali valjda se da nesto naci do kojih 500kn.Hvala unaprijed.

Neznam ja bi uzeo ovu 4870 al cekaj da ti jos netko odgovori:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/pci-express-pci-e-agp-graficke-kartice-vise-modela-oglas-6298216

13 godina
neaktivan
Nova graficka

Sta mislite o HD Radeon 7750 GDDR5 ili HD Radeon 6670 GDDR5. Jel vrijedi to sta jel bi vrtilo crysis 3,

far cry 3 i te novije igre. Mislim nabavljat samo nove, pa bih se mozda protego do 700kn za ovu 7750, jel bi se isplatiloto uzet i jos malo klokat procesor do 3.0ghz???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Far Cry 3 bi vrtilo na niskin postavkama, a Crysis 3 mozes samo sanjat na dual core procesoru

13 godina
protjeran
procesor te koci koju god grafu da uzmes, ove igre ces tesko vrtiti i na najmanjim postavkama s tim procom...treba ti minimum neki quad! sacuvaj novce i prodaj cijeli komp ak mozes i uzmes si neki polovan quad mozes cak i amd koji nudi dosta dobar odnos ulozeno/dobiveno a poslje kad malo skupis novaca uzmes i bolju grafu..;)LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
16 godina
moderator
Nova graficka
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice