Pa evo prodat cu bmx pa imam para :D 1600 kn
I sad bi vas ja pitao jel mi moze neko slozit CPU Ram Maticnu i napajanje za 2400 kn?
mozda amd proc jer nisu skupi a nisu muda pod bubrege
Pa evo prodat cu bmx pa imam para :D 1600 kn
I sad bi vas ja pitao jel mi moze neko slozit CPU Ram Maticnu i napajanje za 2400 kn?
mozda amd proc jer nisu skupi a nisu muda pod bubrege
hmm ja bi to iz links jer links je u varazdinu a ja sam iz cakovca tako da nemogu uzet na firmu a sad mi se zbog par komponenata ne isplati ici do zagreba a i jos je da pni nekad nemaju vecnu komponenata na lageru
Iznad 2000kn u ADM-u imaš besplatnu dostavu
uzeo bi na firmu znaci na r1
Ne znam u cemu je problem. Das im podatke firme (registriras se u shopu kao pravna osoba) i oni ti ispostave R1.
Njima je to apsolutno svejedno. Ja svu tehniku koju kupujem u RH uzimam na R1.
Ne znam u cemu je problem. Das im podatke firme (registriras se u shopu kao pravna osoba) i oni ti ispostave R1.
Njima je to apsolutno svejedno. Ja svu tehniku koju kupujem u RH uzimam na R1.
I ja isto... sve je lijepo dok se moze...
Cak i DVD-ove kupujem na R1...
Sta radi SSD u budžetu od 2500Kn? I di je ram? Ovo je bolje..
1 x Asrock 770 EXTREME3 - AMD 770, AMD SB710, ATX, FSB 2600, Dual Ch
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX,C3
1 x DDR3 2048Mb ( 2Gb ) Corsair, 1333MHz, CL9, COR-VS2GB1333D3
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
2.414,98Kn
ssd bi imao za windows i aplikacije a doma imam jedan 500 gigabajtni hdd i nisu mu performanse neke
btw kako sam rekao sam links dolazi u obzir a vidim da si ti slagao u adm-u. I uzeo sam plocu s ddr2 ramom pa da mogu svoj stari ram imat pa da ne moram uzima novi ipak 300 kn ustede
i želim ssd
ssd bi imao za windows i aplikacije a doma imam jedan 500 gigabajtni hdd i nisu mu performanse neke
btw kako sam rekao sam links dolazi u obzir a vidim da si ti slagao u adm-u. I uzeo sam plocu s ddr2 ramom pa da mogu svoj stari ram imat pa da ne moram uzima novi ipak 300 kn ustede
i želim ssd
Ovaj SSD ti je debelo preskup za ono sto nudi. kao i cijeli Links.