Nedostaci? Kvaliteta? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nedostaci? Kvaliteta?

Uskoro kupujem neke dodatke za moj Pc. Kada slozim sve stavke, PC ce mi izgledati ovako:

Ram : 8 gb kingston 1333 mhz

VGA:RADEON HD 7870 MSI OC (3 god garancije)

PSU: Coolermaster 550 w, 85 plus bronze (5 godina garancije)

Kućište: GIGABYTE LUXO X142

Matična ploča: GIGABYTE ULTRA DURABLE CLASSIC 4 (H61M DS2)

HDD: 500 GB

Procesor: Intel core i5 2320 , 3Ghz brzina

Ako sam nesto izostavio, podjsetite

Napomena: PC cu koristiti iskljucivo za igranje: najjnovijih i novih naslova, i planiram duze vrijeme biti miran s ovim pc-om, a koristicu ga i za povremeno surfanje.    

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 22:03 (Pc eXpErT).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nedostaci? Kvaliteta?

moja preporuka je, uzmi hard disk od 1 TB, što se tiće prostora nikad dosta pa bolje da odma imaš dovoljno.

Ovaj je ok a nema velike razlike između 500 gb i 1 TB možda svega 50kuna, pa ti odma i radi toga bolje uzet više

HDD WD 1TB, Caviar Blue

Procesor je ok, no za oko 100kuna više možeš imati isto Intel  ali ovaj  sa 3.4 Ghz sa 6MB

Procesor Intel Core i5-3570 3.4GHz

Po meni grafička je ok, no jabi uzeo napajanje od 600w

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 23:42 (tonik).
14 godina
neaktivan
Nedostaci? Kvaliteta?

Ćemu nova bespotrebna tema kad si već otvorio jednu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zober kaže...

Ćemu nova bespotrebna tema kad si već otvorio jednu?

onako

13 godina
neaktivan
tonik kaže...

moja preporuka je, uzmi hard disk od 1 TB, što se tiće prostora nikad dosta pa bolje da odma imaš dovoljno.

Ovaj je ok a nema velike razlike između 500 gb i 1 TB možda svega 50kuna, pa ti odma i radi toga bolje uzet više

HDD WD 1TB, Caviar Blue

Procesor je ok, no za oko 100kuna više možeš imati isto Intel  ali ovaj  sa 3.4 Ghz sa 6MB

Procesor Intel Core i5-3570 3.4GHz

Po meni grafička je ok, no jabi uzeo napajanje od 600w

ne mislim vipe nadograđivati, ni kupovati, naručio sam grafičku hd 7870, kupiću napajanje coolermaster gx 550 w (jače od mnogih 600 w), a procesor bi trebao biti i predovoljan za ovu grafičku kartu, jer meni je ovaj pc samo zbog igri, i zato me zanima kako će mi ovaj pc raditi, ne mislim vise nadogradjivati duze vremena...sto se tice samo brzine, nikad ne bih mijenjao procesor, prebrz je, i neznam zasto se i izmisljaju novi kada je razlika u brzini sekundu, jedino  bih ga mijenjao al+ko ne podrzava hd 7870 graficku, al trebao bi  biti dovoljan da je maximalno podrzi...

13 godina
neaktivan
Nedostaci? Kvaliteta?

pa pitao si za savjet, ako se i mene pita dobro ti je predlozio za hard i za proc, za 200kn vise u buducnosti 10 fps vise ;)

pero
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Nedostaci? Kvaliteta?
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice