MBO: Gigabyt P35......
GPU: c2d E8200 2.6 OC 3.2
PSU: Silverpower 400 W
GPU: GForce 9600 GT
LCD Monitor: 19' Hyundai
RAM: 4 giga nekih
Optika LG
Hard WD 250 Giga
Max 3k. Hvala unaprijed.
MBO: Gigabyt P35......
GPU: c2d E8200 2.6 OC 3.2
PSU: Silverpower 400 W
GPU: GForce 9600 GT
LCD Monitor: 19' Hyundai
RAM: 4 giga nekih
Optika LG
Hard WD 250 Giga
Max 3k. Hvala unaprijed.
Ako mene pitaš, jedino možda neka grafa (ako te ova ne zadovoljava).
Možda neka polovnjača, a ostalo u kasicu prasicu.
Drži pare i čekaj kupnju komplet nove konfiguracije.
samo gts 450 ili hd 5750
Doro, kazete mozda druga grafa. Dali je bolje jos jedna 9600 u SLI ili mozda nova ATI 6850.
Doro, kazete mozda druga grafa. Dali je bolje jos jedna 9600 u SLI ili mozda nova ATI 6850.
ako neces mijenjati monitor nemas potrebe za tu grafu
Ako se ne varam, ta ploča nema podršku za SLI (P35), nego samo za Cross.
Dali tebi treba jača grafa?? Igraš li igrice i štekaju li te koje igraš??
To me čisto zanima, jer možda nije potrebno ništa dirat u ovom trenutku.
Uskoro dolazi Bulldozer, te očekujem da bude ok sa cijenama.
Ti u ovom trenutku imaš skroz ok konfiguraciju, izuzev ove grafe.
Mada ni ona ne bi smjela bit loša za dosta stvari na 19''.
Kažem, jedino možda grafa neka nova.
Ili još bolje, ubost nešto polovno sa garancijom (pc ekspert forum, njuškalo, bug forum), a ostatak novaca stavit sa strane.
MBO : asus p5k
GPU : 9800 GT nVidia (palit) 1024mb superb
RAM : 3gb 800 mhz Kingston
CPU : intel e8500 3,16 ghz
POWER : antec q-basic 500w
imam 1700 kn . sta po vasm misljenju je najbolje da promjenim
MBO : asus p5k
GPU : 9800 GT nVidia (palit) 1024mb superb
RAM : 3gb 800 mhz Kingston
CPU : intel e8500 3,16 ghz
POWER : antec q-basic 500w
imam 1700 kn . sta po vasm misljenju je najbolje da promjenim
Mislim da bi ovo bilo ok, novi hladnjak za proc, OC-aj ga malo da iskoristis grafu.
1 x GAINWARD GTX460 SE 1GB GDDR5 256bit, PCI-X 2.0 x16,Core : 648MHz
1 x Napajanje CORSAIR 430W, CX Series CMPSU-430CXEU, 12cm vent
1 x SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000, PWM 300-2500 rpm
1.869,01Kn - ADM
hvala . Ima li jos iko ness da savjetuje ? ?
Promjeni grafičku ovo sve ostalo je ok. Uzmi gtx460 ili amd 6850 i još 2godine si miran.
E da i veći hard uzmi, sad su fakat jeftini...
gtx 460 768MB je nesto brza od SE i nesto jeftinija.
Vraga je miran dvije godine. Proc nije idealan, cak ni za gtx 460.
E da i veći hard uzmi, sad su fakat jeftini...
nisam nesto opsjednut podacima :P a graficka me inako zeza
Što točno misliš pod ovim "zeza"? Kaj te podje*ava cijele dane, ne da ti mira kad si u blizini kompa? Nemoj mi reći da se to zezanje iz dana u dan dobiva sve veći radijus.
Što točno misliš pod ovim "zeza"?
U igrama kao sto su Mafia 2 i Call Of duty Black ops laga mi strasno nebitno na kojim detaljima igrao
A zašto sam ja znao da će biti tako?
A zašto sam ja znao da će biti tako?
?? nerazumjem brate
Pa kako može biti problem u grafičkoj ako video postavke stavis na najmanje moguće (predpostavljam da je reza 800x600), a ti tvrdiš da igraš na 9800 gt? Znam ljude koji navedene igre igraju sa dota slabijim grafuljama.
Pa kako može biti problem u grafičkoj ako video postavke stavis na najmanje moguće (predpostavljam da je reza 800x600), a ti tvrdiš da igraš na 9800 gt? Znam ljude navedene igre igraju sa dota slabijim grafuljama.
Kralju moj . O tom ti pricam . Nisam siguran da li je do graficke . Zato sam na forumu i savjetujem se . -.-
Eh, pa ja ti savjetujem da najprije testiraš malo. Instaliraj još neku igru. Naravno, probaj i sa Furmarkom malo izbenchat da vidiš kako se grafa ponaša pod većim opterečenjem. Može biti da se pregrijava pa zbog toga dolazi zbog pada FPS-a.
Eh, pa ja ti savjetujem da najprije testiraš malo. Instaliraj još neku igru. Naravno, probaj i sa Furmarkom malo izbenchat da vidiš kako se grafa ponaša pod većim opterečenjem. Može biti da se pregrijava pa zbog toga dolazi zbog pada FPS-a.
Odradio sam oba Testa sa Firmarkom .
e 8500 je odlican procesor za igru i u puno igara daje bolje rezultate od i5 750 tako da mozes zaboravit kako ti on ne iskoristava 9800GT.
e 8500 je odlican procesor za igru i u puno igara daje bolje rezultate od i5 750 tako da mozes zaboravit kako ti on ne iskoristava 9800GT.
ali koju da graficku uzeme . Da procesor i graficak se slazu .
ali koju da graficku uzeme . Da procesor i graficak se slazu .
mozes uzet koju oces. mozes ostat i na 9800 koja je dobra kartica. optimum bi ti bio, kao sto su ti vec savjetovali GTX460/560 ili HD6850/6870