Nadogradnja starudije

poruka: 10
|
čitano: 1.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadogradnja starudije

Evo frend me zvao da mu pomognem sa nadogradnjom starog pc koji je realno za bacit. Ovo su mu specifikacije

PSU: MS 400W (mislim da ce bit dostatno)

TWR: MS neko u koje može ATX matična, dosta je prostrano pa ćemo ga ostavit

HDD: uzet ćemo iz ćaćina mu kompa neki od 160 GB (SATA)

ODD: ima 2 u starom kompu jedan pata jedan sata pa ćemo iskoristit

MBO, CPU, RAM, GPU - to ćemo mijenjat budući da je ram DDR a proc pentium 4 od 1.6 GHz, grafa je neka starija nvidia od 64 MB

ovo sam mu izabrao, ako nešta može bolje ili drukčije samo predložite (do 1500 kn)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:03 (slamka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja starudije

Apsloutno ništa novo stavljati/kombinirati bez novog adekvatnog napajanja.

Imate jeftinih a jako kvalitetnih modela od LC-a koji bi mogli upravo takvo računalo držati sigurno i kvalitetno.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja starudije

Magazin RS.Isplati se,ici ce igre sasvim solidno na nizim rezolucijama,kasnije jos doda 2GB rama.Ploca je AM3+ a procesor mozda otkljuca u Athlon ili Phenom II X4.Graficka je super,najbolje za te novce.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:22 (zoharbizo).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja starudije
zoharbizo kaže...

Magazin RS.Isplati se,ici ce igre sasvim solidno na nizim rezolucijama,kasnije jos doda 2GB rama.Ploca je AM3+ a procesor mozda otkljuca u Athlon ili Phenom II X4.Graficka je super,najbolje za te novce.

oce moci drzat to napajanje ms 400W

15 godina
slamka kaže...
zoharbizo kaže...

oce moci drzat to napajanje ms 400W

Da.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Nadogradnja starudije

Da ali upitno koliko dugo/dobro.

Ne bježi se od MS-a bezveze.

Ne želiš valjda uložiti novce u nove komponente koje ti napajanje može lako povući za sobom ako ode?

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja starudije

MS 400 ce ovu konfu drzati dok ju god bude imao.Procesor je nikakav potrosac a kartica jos manji.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

jel bolja ova grafa od te

http://www.magazinrs.hr/video-card-msi-geforce-gt-440-gddr5-512mb128bit-810mhz3200mhz-pci-e-20-x16-hdcphdmidvivga-vga-cooler-retail/N440GT-MD512D5

15 godina
slamka kaže...
zoharbizo kaže...

jel bolja ova grafa od te

http://www.magazinrs.hr/video-card-msi-geforce-gt-440-gddr5-512mb128bit-810mhz3200mhz-pci-e-20-x16-hdcphdmidvivga-vga-cooler-retail/N440GT-MD512D5

U rangu su te dvije kartice.

15 godina
neaktivan
Nadogradnja starudije

evo naručit ćemo tako pa kad dođu komponente poslikat ćemo malo...

btw kakve su šanse da se taj proc otključa u quad

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice