Nadogradnja racunala

poruka: 4
|
čitano: 797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadogradnja racunala

AMD Duron(tm) procesor 800Mhz, 384 mb rama, matična ploča Lucky Star K7VAT+, grafička NVIDIA GeForce4 MX 4000 128mb.......

e ovako ja bih htio nadogradit komp do 1000 kn.....od vas bih tražio da mi napišete komponente za 1000 kn tj.da mi napišete kako bih ga najbolje opremio za 1000 kn .Ostale stvari su dobre......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja racunala
codec kaže...

AMD Duron(tm) procesor 800Mhz, 384 mb rama, matična ploča Lucky Star K7VAT+, grafička NVIDIA GeForce4 MX 4000 128mb.......

e ovako ja bih htio nadogradit komp do 1000 kn.....od vas bih tražio da mi napišete komponente za 1000 kn tj.da mi napišete kako bih ga najbolje opremio za 1000 kn .Ostale stvari su dobre......

ne isplati se tu ništa nadograđivati jer se sve mora mijenjati. komp je prestar, ako išta želiš, minimum minimuma 2500 kn i kupiš nešto novo jer nadogradnja ne bi imala smisla, a i praktički je nemoguće naći neke kompatibilne dijelove...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 14:02 (stipica_zd).
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja racunala

Za te novce možeš nabaviti puno bolje rabljene komponente preko oglasa (CPU, MBO, VGA, RAM) ili sa news grupa (hr.ponuda,hardver.komponente) i komp će ti imati savim novu i pristojnu funkcionalnost.  Ustvari za te pare možeš kupiti kompletnu rabljenu  P4 konfiguraciju sa monitorom, mišem i tastaturom.

17 godina
protjeran
Nadogradnja racunala

ne isplati se nadograđivati

uopće

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: