Nadogradnja računala

poruka: 20
|
čitano: 2.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Ovako.Molio bih vas pomoć pošto ni sam nisam neki stručnjak u slaganju PC-a tj. u mojem slučaju,nadogradnje.Molio bih vas da me savjetujete,ovako,trebam kupiti ram za računalo da je kvalitetno i povoljno (znam da tražim previše),i trebao bih napajanje jer mi sadašnje napajanje nemože (jer nema dovoljno snage) financirati sve komponente,zbog toga mi se ponekad računalo zna zamrznuti...sada bih molio vašu pomoć,znači treba mi novo napajanje min. 550 w i radna memorija.Moju konfiguraciju možete vidjeti pod mojim profilom.To sve bi išlo do nekih 1000 kn (probajte još malo uštedjeti):D i da,sve bih to kupio u jednom dućanu,ako je moguće u karlovcu ali mi nije probel ni skoknuti u ZG...hvala unaprijed! btw.trebao bih i još jedan ventilator :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
17 godina
protjeran
RE: Nadogradnja računala

Eo i od mene:

Kingmax RAMi 800 MHz 2 gigabajta u Karlovcu (Vemil). Uzmeš jedan keks, ako treba dodaš još jedan kasnije. Svaki ima 2GB!!! Napajanje uzmeš Chiefteca 550 ili Fortron-Corsair-Seasonic neko od 450 naviše i to ti je dosta. Ventilator si stavi neki 120mm ako treba manji onda 80mm. Nez za što treba vent? Eto! zz;)

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan

Evo iz Vemila.. Vent sam stavio 92mm jer nezz koje ti je velicine utor.. Izmjeri pa javi..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan

imam pitanje jeli igra ikakvu ulogu ventilator 80mm ili 120mm?

ja planiram staviti sebi 80 ali vidin vi ode svi vecinom stavljtae 120mm?

16 godina
protjeran
ZigaX kaže...

Ovako.Molio bih vas pomoć pošto ni sam nisam neki stručnjak u slaganju PC-a tj. u mojem slučaju,nadogradnje.Molio bih vas da me savjetujete,ovako,trebam kupiti ram za računalo da je kvalitetno i povoljno (znam da tražim previše),i trebao bih napajanje jer mi sadašnje napajanje nemože (jer nema dovoljno snage) financirati sve komponente,zbog toga mi se ponekad računalo zna zamrznuti...sada bih molio vašu pomoć,znači treba mi novo napajanje min. 550 w i radna memorija.Moju konfiguraciju možete vidjeti pod mojim profilom.To sve bi išlo do nekih 1000 kn (probajte još malo uštedjeti):D i da,sve bih to kupio u jednom dućanu,ako je moguće u karlovcu ali mi nije probel ni skoknuti u ZG...hvala unaprijed! btw.trebao bih i još jedan ventilator :D

Da te pitam što će ti jaće napajanje od 500w? uzmi nekih 450w od crosair-a pogledaj kake su konfe slagali s napajanjima od 450w-500w duplo jaće od tvojih pa ide kako treba sve a to što ti se zamrzne možda je zbog prašine i takvih stvari malo ispiri pc pa provjeri temperature...

http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Ljudi molim vas,imam jedmno pitanje.......

Pa......

Koliko bi me dosla dostava racunala(samo kuciste bez periferije) iz ADM-a u Dubrovnik?

Molim vas,ko zna?

Goran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko ja znan iznad 2000kn je besplatno!Izlanuo se

16 godina
protjeran
Nadogradnja računala

meni je tip reko kada sam ja kupovo komp za oc nista jer je preko 2 tisuce a inace je 55kn a ko ima najbolja napajanja corsair seasonic xfx ko

zvowea
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 11:51 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

meni je tip reko kada sam ja kupovo komp za oc nista jer je preko 2 tisuce a inace je 55kn a ko ima najbolja napajanja corsair seasonic xfx ko

?

16 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

Corsair, Fortron i Antec.. Antec od 380W izdrzi 4gb rama, 955be(3.6ghz) i hd 4870..Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan

veličina otvora za ventilator je 12mm...

16 godina
neaktivan

to sam tako napisao jer mi je jedan frend rekao da mi za moju konfiguraciju treba minimalno 550w...a usisavao sam ga i bome pokupio dosta prašine ali i dalje se zamrzava

16 godina
protjeran
ZigaX kaže...

to sam tako napisao jer mi je jedan frend rekao da mi za moju konfiguraciju treba minimalno 550w...a usisavao sam ga i bome pokupio dosta prašine ali i dalje se zamrzava

Jesi li protestiro od virusa i takve gamadi? ako nisi onda protestiraj s kasperskym u safe modu i to ti to ak opet se smrzava onda fino probaj ti stavit novi win pa vidi

http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
neaktivan
ZigaX kaže...

veličina otvora za ventilator je 12mm...

Onda stavi ovaj ili ovaj vent..Belji se

16 godina
neaktivan

A iz Protisa u DU?Samo kuciste?

Goran
16 godina
neaktivan
Goran92 kaže...

A iz Protisa u DU?Samo kuciste?

Rađe kupuj u ADMu.. Bolji je.. Jer u ADMu je sve raspolozivo sta pise.. A u Protisu ono sta pise nije raspolozivo... Ovdje ti sve pise o dostavi..

16 godina
neaktivan

Hvala!

Goran
16 godina
neaktivan

sve isprobano...ali ne zamrzava se on meni često nego samo kada ga tek upalim pa zaigram neku igru...ali vidiš to je zanimljivo kaj kada ga ostavim da radi onda kada uključim opet neku igru ne zamrzne se :S ,a prije sam radi toga dva puta srušio windows xp i onda sam sada prije nekih 2 mjeseca prešo na windows 7...tak da mislim da u windowsima nije problem nego isključivo u napajanju...hvala svejedno

16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Hvala svima na pomoći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice