imam na raspolaganju 1200 kn i na kaj najbolje utrosit za nadogradnju pod "Moj pc"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Definitivno još najmanje 2GB RAM-a.
Prostora na disku ti je dovoljno?
Jos 2GB rama, i prodat grafu, kupit bolju, mozda 5850, 6850, ako ti ostane i proc..
ram definitivno uzmiam, hard imam i ovako previse nikako napunit hehe a jos uz to imam dva eksterna 160 gb i 250 gb, graficka ma to nebudem jel ne igram skoro pa nista tu i tamo neku igru ali rijetko.Proc e to mi je vec zanimljivo, za kolko bi mogo prodat svog star 3 mj uredno garancija u adm-u, i koji bi mi onda preporucili, dal bi osjetio razliku. Raspisite se :D
Za te pare, kad prodas svoj proc bi mogao onda uzeti i phenoma x6..1075T il ak bi se protegnuo 1090T
Dal bi moja maticna mogla podrzat taj proc il bi moro flashat bios, i ono najbitnije jel bi se primjetila razlika?
Pa nemas maticnu u Moj PC, kako da znam? :)
Ako ima socket AM3, moze, i da osjetit ces razliku..ali ako si prosjecan user, neznam..
Evo nisam ni skuzio da nema maticne pod moj pc evo sad sam editiro :D
Podrzava ti phenoma..
Ma vi ste pukli..kakav ram i napajanje jbt nek uzme ovo
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=8825
dobice 20fps u svim igrama.
Dal bi moja maticna mogla podrzat taj proc il bi moro flashat bios, i ono najbitnije jel bi se primjetila razlika?
Tvoja maticna ploca nije baš, za X6 proc od 125W TDP-a bilo bi znatno vece zagrijavanje maticne od normale. Jesi probal otkljucat 4 jezgru na tom svom procu, ak misliš kupit neku jacu graficku opet imaš problemcic jer tvoje napajanje nije baš dobro eh da je kvalitete i snage ko stari Corsair CX 400W ali nije normalno.

U danasnje vrijeme, i ubuduce 2gb rama je malo..procitaj sve postove pa onda nesto reci..kakvo napajanje, netko je to spomenuo, nitko se ne obazire..i covjek je rekao da skoro ne igra igre, netreba mu grafa!
Nek si kupi novi proc, keks rama i gotovo..
U danasnje vrijeme, i ubuduce 2gb rama je malo..procitaj sve postove pa onda nesto reci..kakvo napajanje, netko je to spomenuo, nitko se ne obazire..i covjek je rekao da skoro ne igra igre, netreba mu grafa!
Nek si kupi novi proc, keks rama i gotovo..
Stoce mu novi proc i ram ako ne igra igre..ovako je sasvim OK !
A sto ti mislis da procevi i rami sluze samo za igru?nisi cuo za obradu video, enkodiranje, pa cak i photoshop zahtijeva dosta rama, ili neki programi za editiranje, a da ne govorim o multitaskingu..covjek bi ulozio 1200 kn, a ne igra bas igre, ova grafa mu je i ovako dosta..
A sto ti mislis da procevi i rami sluze samo za igru?nisi cuo za obradu video, enkodiranje, pa cak i photoshop zahtijeva dosta rama, ili neki programi za editiranje, a da ne govorim o multitaskingu..covjek bi ulozio 1200 kn, a ne igra bas igre, ova grafa mu je i ovako dosta..
Nek uzme SSD i 2GB rama...proc mu nije potreban.
Dobro, neka on kaze sto mu je potrebno, necemo mi odlucivati umjesto njega..ali za prosjecnog korisnika mislim da nije potreban ssd..a ako ce sad ulagat u komp, nevjerujem da ce opet u skorije vrijeme, pa ne bi bilo glupo uloziti u proc..
Ma igre skoro pa niti ne igram a kad odigram onda mi je i ova graficka sasvim dovoljna. Nije da meni je prijeko potrebno recimo novi proc ili ssd iako sam i o tome razmisljo, nisam zahtjevan korisnik pa sam mislio ako je velika razlika u procesorima onda se isplati ali sad vidim da to i za sobom vuce maticnu. Mozda da pricekam buldozere ?
Probo sam otkljucat 4. jezgru ali se grijalo ko ludo i to pod mugenom vent na 100% je temp idile bila 65 stupnjeva
Ovo sto imas je sasvim ok, i nije toliko maticna losa kao sto kazu, a maticnu je najmanji problem zamijeniti, jer nevuce nist za sobom, u tvom slucaju..ali ako ces cekat am3+ i bulldozera, morat ces malo vise izdvojiti od tih 1200kn
Kolko bi mogo dobit za ovu plocu i proc okvirno staro malo vise od tri mj i naravno garanciju imaju :D