Nadogradnja PC-a

poruka: 6
|
čitano: 1.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Pozdrav, imam pitanje u vezi moguce nadogradnje mojeg računala. Config. mi pise u my comp ali cu svejedno jos jednom napisati:

Dakle to je redom
Maticna: Asrock M3A770DE
Procesor: AMD Athlon II x 4 635
Graficka: Sapphire 5770
Hard disc: WD HDD 640 GB
Memorija: 4 GB rama DDR3
Napajanje: Corsair 400 w

Evo na raspolaganju imam max. 3000kn pa me zanima bi li se tu sta korisno moglo nadogradit za te novce. Komp koristim u najvecoj mjeri za igrice i surfanje.

Svaki prijedlog je dobrodosao! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

nisam bas najveci expert,  ali probati cu pomoci :)

uzmi ili jaceg phenoma (npr. 960t) i dosta jacu grafu, ili uzmi novu sb maticnu i 2500k sa isto tako jakom grafom, iako malo slabijom od one sa phenomom...

evo to ti je moj prijedlog, ali pricekaj nekog tko ima vise iskustva i moze vise pomoci ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja PC-a

Katana III za OC procesora + HD 6950.I sve ce letit.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Ako vas zanimaju pojedinosti za pojedine komponente slobodno pitajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja PC-a

Ako je napajanje CX400 onda kupi HD 6950 1GB i Katanu III i ocni procesor.Sve ce ti igre letit.Ostatak novaca sacuvaj,cca 1000 kuna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Nadogradnja PC-a

Prodaj ga, dodaj taj keš i kupi sve novo!{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice