Nadogradnja novog pc AMD VS INTEL

poruka: 4
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz. Evo ovako, za jedno mjesec dana cu si nadogradit pc. Trenutne specifikacije su: AMD athlon x3 450, Maticna Asus m4a78lt m le, graficka gigabyte gtx 460 OC i napajanje LCpower office series atx2.2 500W.

Znaci hocu promjeniti i procesor i maticnu. Dvoumim se između AMD fx 8120 il INTEL i5 2500k, racunalo vecinom koristim za gaming, ali u planu nemam mijenjati graficku karticu jer je poprilicno jako oc-ana tako da s njom nema problema. Koje mi se dugorocno bolje isplati jer također u planu nemam kupovati nista par godina nakon ovog upgrade-a,koji ce bolje pasati uz gtx 460? I da hoce li napajanje biti dostatno za jedno od novih procesora? :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Nadogradnja novog pc AMD VS INTEL

ak mislis igrat igrice uzmi si AMD FX 8120...al s tim procesorom i bolju matičnu ploču...grafička kartica ti je još ok...napajanje ćeš morat mijenjat jer ko zna koliko će radit pod tim opterećenjem...

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
16 godina
Re: Nadogradnja novog pc AMD VS INTEL
Vise mi ljudi na ovom forumu nisu jasni. Kao da niko
necita pravila. Postoji univerzalna tema za nadogradnje pc-a. Da si koristio trazilicu znao bi to. Ovako otvaras nepotrebne teme koje ce modovi zakljucati.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
protjeran

Uzmeš FX 8320 a ne FX 8120

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice